امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » 159

(04-07-2014، 13:26)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگ تف کیدی وان دی معرکس Big Grin Big Grin Big Grin
بعداً به گوش پزشکی مراجعه کن -_-

آهنگ چرتیه ولی -_-

برو story of my life و happily و strong رو گوش کن دیوونه شو -__- !
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(04-07-2014، 13:30)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 13:28)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SABER
(مدیر ارشد انجمن)
مدیر ارشد انجمن

تاریخ ثبت نام: 03-15-2011
تاریخ تولد: تعیین نشده
زمان محلی: 07-04-2014 , 01:57 PM
وضعیت: آنلاین (در حال ارسال پیام خصوصی @ 01:49 PM)
حالت من: Konjkav
داشت ب من پ میدادBig Grin

خیلی ناز میکنه Big Grin
هنوز جوابمو نداده

سرموضع پیامت بنویس اقا صابر تورو خدا بخونین میخونهBig Grin
(04-07-2014، 13:29)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 13:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شک ندارم این صابر هم میره اول دبیرستان .____.
نه بابا این سصابره دیگه وقت زن گرفتنشهDodgy25r30
نامزد داره:|..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط #marya#
(04-07-2014، 13:30)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 13:28)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 13:27)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..
سلام دیهBig Grin
خوبی؟._.
اوهوم توجیییی
چچقد اهنگ گوش ميديد شما ! ._.

کم کم دارم ميفهمم مشکل داريد ._____________________________________________________________.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Jack Daniel'ѕ
(04-07-2014، 13:27)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 13:25)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 13:23)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 13:20)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 13:18)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قران دستمه Angel

بـاید یک دور کـآمل بخونی تا نجـات پیدا کنی . این کـار 1 ماه طول میکشع و تا قرآن نجـاتت بده آثـاری ازت نمونده ./Angel

برو پیش فـالگیر دعـآ بخر راحت تری . Angel

Confused
....

نترس نترس . هنوز نمرده . تازه اعلام وجود کرد . Angel

استاد :>

چکار بايد کرد ؟! ._.
هيچکار
بايد نشست و نگاش کرد ._.

2 تـا نفس عمیق بکش .

بعـد ریلکس بـآش .

روز شونـصد بار میگـه میخوام خودکشـی کنم . . .

خودکشـی چیز میخواد . Angel
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(04-07-2014، 13:30)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 13:26)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان اون رباطهDodgyDodgy
عنکبوت بینگهBig Grin

باز من گفتم عنـِ کبود این پرید وسط .

Angel

ن اول بابات میخواست باید گفتم ن زشته بزارین من میمر کمکشDodgy
(04-07-2014، 13:32)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چچقد اهنگ گوش ميديد شما ! ._.

کم کم دارم ميفهمم مشکل داريد ._____________________________________________________________.
هیشکی به انداره من آهنگ گوش نمیده._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mohammad 77 ، ◄Iяαи►
(04-07-2014، 13:32)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 13:30)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 13:28)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 13:27)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..
سلام دیهBig Grin
خوبی؟._.
اوهوم توجیییی
عااالیم^_^
(04-07-2014، 13:32)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 13:29)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 13:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شک ندارم این صابر هم میره اول دبیرستان .____.
نه بابا این سصابره دیگه وقت زن گرفتنشهDodgy25r30
نامزد داره:|..
هاااااااان:229:

بگو جوون من......!|:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان