امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » 159

(04-07-2014، 14:52)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 14:49)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 14:48)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ولی بدم ..

چ خبرا از نویسندگی؟^_^
چرا بدی؟ .-.

خبری نی :v

نقل قول:
حالا خدای دلیلتون چیه مخالفت می کنید؟
من تو حرفام گفتم مدیرا مخالفن یا موافقن که دلیل میپرسی؟ :|

صابر گفت همه مخالفت کردن دلیلتون چیع؟Sad
من در جریان نیسم.

دلیلشم از صابر بپرس :/

دلیل خودت رو ک میدونی؟
دلیل خودت رو بگو
بگو مکل چیع شاید بتونم درس ش کنم
آگهی
(04-07-2014، 14:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیدونم چرا اسم زن و شوهری رو خراب میکنید :|||

خوب عین آدم بگید دوس پسر دوس دخترید دیگه :/ ...

اونقد بدم میاد ! طرف بی اف داره میگه شوهرمه ||:

زن و شوهری تو فضایه مجازی فقط شوخیه ! ولی دوستی تا دلت بخواد تو نت هست ...

من بهش گفتم عین بازی بود:|

بخدا آدم نیستن اینا ..

میگه دوست داشتم-_-

کوفت دوست داشتم ب چ دردم میخوره-_-
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mohammad 77
(04-07-2014، 14:50)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 14:46)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 14:44)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 14:42)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 14:40)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسون بود که به جان ايمان ._.

به جان ایمان دارم راس میگم

اول یکی خوردم
بعد سه تا زدم

نیمه دوم دوتا خوردم

دیقه آخر یکی زدم Big Grin

بگو جان ايمان ؟ .__.

به جان ایمان دارم راست میگم

گفتم جان ایمان Big Grin
باید باور کنید

دیگـه 20 دور خندیدم پررو نشو داداش من .

:|
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Mohammad 77
(04-07-2014، 14:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون ایمان هم خز شد:|

این دلیگـــ سَ سَ مـا رو بـآ خز سَ سَ ./

عـلی خزور سَ سَ گـالِش سَ سَ / خـَر اَرمنی اَر اَر سَ سَ . Big GrinAngel
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Jack Daniel'ѕ
ايمان ول کن من برات ميخرم :V
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady ، !~IмДи~!
(04-07-2014، 14:52)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 14:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 14:49)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ممکن ساعت ۵ یا ۶ برات شارژ بفرستم

yeah *^_^* !

بعداً باهات حساب میکنمـ ! ._.

نمیخواد میلاد میخواد حساب کنه .-.
چ شوهر دست و دلبازی خدا نصیب همه بکنه ^_^ !

._.

نه ولی بی شوخی .. تارف که نداریم باهم (: فردا که میرم کلاس زبان میگیرم شارژ ._. !
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، pink lady ، Mohammad 77
(04-07-2014، 14:52)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 14:49)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 14:47)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقته يه چي بهت بگم علي !._.

بي ادب >_<

بي تربيتتتتتت ._.

چی شد رم کردی ؟؟؟

رمو ..... ميکنه -___-

نمي بيني ناراحت شده !

کی ناراحت شد ؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، !~IмДи~!
(04-07-2014، 14:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 14:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون ایمان هم خز شد:|

این دلیگـــ سَ سَ مـا رو بـآ خز سَ سَ ./

عـلی خزور سَ سَ گـالِش سَ سَ / خـَر اَرمنی اَر اَر سَ سَ . Big GrinAngel

اقا من اعتراض دارم یکی اینو محروم کنه دارع فوش خار مادر میده
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، !~IмДи~!
(04-07-2014، 14:53)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 14:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 14:49)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ممکن ساعت ۵ یا ۶ برات شارژ بفرستم

فقـط واسه دخـترا میفرستی ؟ یـا واسه پسـرا هم میفرستی ؟؟؟ Angel

نکنه تو هم میخوای?

میخـوام !

چـه نوع شـآرژی هس ؟
مـآلی ! جـانی ! فکری ! جسمی !Angel
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Jack Daniel'ѕ ، pink lady
(04-07-2014، 14:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بهش گفتم عین بازی بود:|

بخدا آدم نیستن اینا ..

میگه دوست داشتم-_-

کوفت دوست داشتم ب چ دردم میخوره-_-

تیکه ب تُ نبود ..

تو از اولش هم نمیخواستیش ... ینی علاقت نسبت بش کم بود ... فقط از زاویه شوخی میدیدی .. !

اححح شده مث قضیه ی A .. -____________-

اونم اینطوری سیریش بود :V..

من ازش خوشم نمیومد ب زور میگفت دوسم داشته باش :||||

رسمـاََ ~~> :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان