امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » 159

(04-07-2014، 16:11)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادق چان ادبیاتت رو چند شدی

خخخخخ برو جملتو که به من گفتی بخوان
هیچ مشکلی تو جملم نمیبینم! :|تو چشات مشکل داره! :|
یا شایدم هنوز خوندن رو به طور کامل یاد نگرفتی! حالا ایشالا میری مدرسه یاد میگیری! Angel
Take The Gun
&
Count To Three
آگهی
(04-07-2014، 16:11)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 16:08)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله ندارم ..

جواب سوالته منفیه .. فقط یاد گذشته ها میفتم .. همین ..

تو همیشه به من لطف داری..735
سلآم._.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
خ صادخ بیخیال شو توام منم دیکتم مشکل داره باو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط sjmmc
خوب باز اون برمبگردخ به سوادت

خخخخخ

با این سنش با من کل میندازه

حریف همسنات نسدی اومدی با من کل مبندلزی

بدرود من برم
(04-07-2014، 15:57)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 15:55)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـون !!

بکـس مـا همه رفتن . سری جدید ریختن تو .

:angel:

|:

از مـآیی ؟!

:>
(04-07-2014، 16:11)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم

نیوشآ نظرم تغییرکردute
زهر بهار نارنج Angel
چی گفتمBig Grin
(04-07-2014، 16:15)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم._.

.-.

سلـ ــآم

(:
 سپاس شده توسط Roxanna
(04-07-2014، 16:13)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-__-

من ده دقس دآرم اینجـا میگردمـ! ._.*

من كه الان ديدمت Big Grin
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(04-07-2014، 16:13)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 16:11)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 16:08)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله ندارم ..

جواب سوالته منفیه .. فقط یاد گذشته ها میفتم .. همین ..

تو همیشه به من لطف داری..735

پــری .. خودت داری دعوا میندازیا .. من الان چیز بدی گفتم ؟! گفتم حوصله ج پ.خ دادن ندارم ..

پوفف
مث اینکه مزاحمم

خدافظ از گ.آ ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط امیررضا* ، sjmmc ، ღSηow Princessღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان