امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » 159

(04-07-2014، 17:57)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 17:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملی یکی از پخای قدیمی ^___^

ERF@N نوشته شده توسط: نوشته است:
ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته شده توسط: نوشته است:هیییم

تو هم خواب سیاه ببینی ک ملیتا هم توش نباشه« گــفـتگـوے آزاد  » 159 180

اونوقت نسی میاد توشا! جایگاهتو از دست میدییا!

چ کارش کنم اون بسته ب اشتهای توئه

تو خواب نداری؟؟؟

من ک زیاد نخوابیدم

الانم دارم میمیرم

ک چی؟؟؟

از بس خلی پ,خ های 6 ماه پیش را نگه می داری/"

فقط میشه همین برداشت را کرد

بز:|

3 ماه و نیم پیش:| چه کنم مدیرم جای پخام زیاده! دارم خاطراتو پاک می کنم. خیلی سخته
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
آگهی
(04-07-2014، 17:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 17:50)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان عمت خوبه؟ تشنم شد :rum:

سلام داره.

بفرما:

« گــفـتگـوے آزاد  » 159 180
تو خودت مگه روزه نیستی عرفان؟
 سپاس شده توسط ERF@N ، Navisa.
(04-07-2014، 18:01)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 17:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 17:50)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان عمت خوبه؟ تشنم شد :rum:

سلام داره.

بفرما:

تو خودت مگه روزه نیستی عرفان؟

استغفرالله به عقل من شک داری؟؟
(04-07-2014، 18:00)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی دیدی گفتم دوسم نداری.__.

من؟._.

اگر بامنی من همرو دوس دارم._.

فس ..^_^
 سپاس شده توسط ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ
نقل قول:
با اکانت ماکان؟؟؟
اکانت خودم بهتر فرمون میده خدا نکنه یچیزی بدونیدkaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ERF@N
(04-07-2014، 18:00)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی دیدی گفتم دوسم نداری.__.

اگه با منی من تینام ._. !

مهم اینه که عرفان دوست داره |||= =>
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
سروش میدونستی برداشتن لایکی که دادی کاره بچگانه ایست؟vahidrk

عرفانم یکیو برداشت خودش میدونهcry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ERF@N ، S R U H
(04-07-2014، 18:02)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
با اکانت ماکان؟؟؟
اکانت خودم بهتر فرمون میده خدا نکنه یچیزی بدونیدkaffe2

کارت خیلی زشته بی ادبه *************** بیـــــــــــــــــــــــــتتتب بی تربیت
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
خدافـــس
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(04-07-2014، 17:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 17:54)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا عرفان که خر هست! Big Grin
شما چرا پستاشو نقل قول میکنین؟ :|
تایید می کنم!Shy

(04-07-2014، 17:55)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 17:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 17:48)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 17:47)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه. چه تاپیکی؟
مشاعره با شعرای شاهین! اسمشو یادم نیست!

صابر پاک کرده! اثری از شاهین دیگه تو انجمن نیست!!
امروز بهترين روز زندگى منه ^___^

هميشه خوش خبر باشى عرفان (:

عيب نداره گريه نكن...

عزیزم یه ماهه این اتفاق افتاده مهمم نیست. شاهین تو قلب ماست
خدا طرفداراشو براش نگهداره

اگه شماها هم نباشيد بيچاره شاهين دق ميكنه..

اخى ادم خوبى بود (..)
 سپاس شده توسط ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان