امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ

(05-07-2014، 10:06)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 10:03)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 9:56)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 9:55)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـآم ! ..
سلامممممممممممممممم

به جمع بیکاران خوش امدیننننننننننننننBig Grin

(05-07-2014، 9:56)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 9:53)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه عجب

خوخسته نباشی هنر کردی Dodgy

هـآ ؟؟

چـه عجب ؟

من کـع موضوع زدن خوراکـمه .

تو معـلومه درگیریـآAngel .

نظر لطفتهههههههههههههDodgy

عمم بود پیام داده بود نمیشه
بدترشد
سرعتم رسید پایی ن

ازاین جورچرتو پرتا می گفتتتتتتتتتتتتتتتتتت

دروغ تو روز روشننننننننننننننننننننن

حیاکننننننننننننننننننننTongueSmileHuhConfusedAngry

من ؟؟؟ Angel

تو ؟؟؟Confused

اگـه روزی بهت پیـام داده بودم بدون یـا مست بودم . یا عقلمو از دست داده بودم .Confused

چندصفحه برو عقب تو همین پست دادی اهههههههه

بچه ها شما ندیدینننننننننننننننننننن

اولـا مث آدم بگـو پست . پیـام چیز دیگـس. پیش خودم میگم خدا من کی به این پیام دادم!Huh!

دومـا من بـآ اون پسره black بودم .

سوم بیخیـال شو . Angel
 سپاس شده توسط -Edgar
آگهی
ایمـان برو بـا ایـن دعـوا بـگیـر sS: ..

اَگـه بـرنـده شی قـهرمـان شـهر فـلش مـیشی *^_^* !

ایـن یـه انـگـلـه ! ..

مـزاحـم هـمـه دُخـترا مـیشـه! ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:|

تُ مـیتونـی *-_-* ! ..
 سپاس شده توسط -Edgar ، !~IмДи~!
Chan vaghte chi?
kyeabjim shodi?
 سپاس شده توسط -Edgar ، Mᴏsᴇs
تاریخ
مذهبی
فرهنگی
دانستنی ها و موضوعات علمی

تاریخ و فرهنگی و دانستی ها رو کـاربرا پُر کردن .

مذهبی 1 دونه تاپیکم توش نداره . ببندیم مشکـلی پیش میاد ؟؟ نوچ . میبنــــــــدیـــــــــم . Angel
 سپاس شده توسط -Edgar
(05-07-2014، 10:10)ЯØறдητ!c✘ G!гL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Chan vaghte chi?
kyeabjim shodi?
ویدا الان با منی:||؟

بابا درست صحبت کن نمیفهمم:||

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL
(05-07-2014، 10:10)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایـن یـه انـگـلـه ! ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تُ مـیتونـی *-_-* ! ..
من فوضلم کی رو میگین؟

Bring it on back to me

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 89
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
اصلا ظاهرا بهتر من برممممم

همینو می خوایین دیگه

غر مستقیم دارین میگین بفرما

بعد مگ اینجا گفت و گو ازاد نیس پس گفت و گو ازاده

اگه منم اضافم میرم

تا راحت شین بعد

من اخر سر در نیاوردم تحصیلات چیه اگه کسی سردراورد بگهههههه تو کلاس هفتم بهمون یاد ندادن چه می دانن اگ تو هشتمم یاد ندن هیچی پس اگه فهمیدیم اطلاع بدین به مننننننن

بای بای همگیییییییییییی
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(05-07-2014، 10:10)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایـن یـه انـگـلـه ! ..

تُ مـیتونـی *-_-* ! ..

همون صـالح قدیمیه ؟؟؟ میومد گفتگو چرت میگفت ؟؟؟ -___-

چـند بـا تو جمع اونو بـا گوه یکی کردم . . .
 سپاس شده توسط -Edgar

ایـن یـه انـگـلـه ! ..

تُ مـیتونـی *-_-* ! ..

اگه من انگلم

تو چی هستییییییییی

خوبه این حرفتو گزارش کنممممممممممم

خنک میش ولی از اونجایی که مث بعضیا عقده ای نیستم نمی کنمممممممممم

پس مجبورم نکنننننننننننننننننننن
(05-07-2014، 10:13)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایـن یـه انـگـلـه ! ..

تُ مـیتونـی *-_-* ! ..

همون صـالح قدیمیه ؟؟؟ میومد گفتگو چرت میگفت ؟؟؟ -___-

چـند بـا تو جمع اونو بـا گوه یکی کردم . . .
0_0
اگه با کسی دعوا کردم حتما به تو میگم @__@

Bring it on back to me

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 89
 سپاس شده توسط !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان