امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ

(05-07-2014، 12:41)khooroos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 122

افق نگاه تو مثل آسمون لاجوردیه

توی قطبم قدم زدن با تو مثل حس کویر گردیه

گرم گرمم از اتفاق تو با وجودیکه روز سردیه

به درختای چیتگر میگم با تو من یه آدم دیگم

/:

درختای چیتگر چین دیگه ؟! :||||

(05-07-2014، 12:42)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:41)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:34)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود ...

خانم ها و آقایونی که ...

از دست ما دلخور شدن یا ناراحت

شدن بگن ما از دلشون در بیاریم و معذرت

خواهی کنیم .

شوخی هم نکردم و کاملا جدی ام !!!

دستمو بوس کن-_-

:|

اونروز ک گفتم هیش:|

گفتی؟-_-

کلا با بوس میونه خوبی داری !!!!!!!!!

شوما؟:|

بابا ی شوخی کردم با سروش هزار تا ننه بابا پیدا شد:|

اعصاب آدمو گند میزنین!

فس
مرضیه نرو .. امروز شوخیای بدتری با من کردن ((:
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
(05-07-2014، 12:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:41)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.=.

اینم یاد گرفته *._.*
وات =_=؟

تا میبینی شلوغه سلام میدی سپاس بگیری *.-.*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(05-07-2014، 12:43)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:37)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برید آهنگ پروفم رو گوش کنید>__________<

میشه بگی چند دیقش موزیک خالیه ؟!؟!؟؟!
40 ثانیه اولش:|...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Jack Daniel'ѕ
(05-07-2014، 12:44)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:41)khooroos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/:

(05-07-2014، 12:42)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:41)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:34)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود ...

خانم ها و آقایونی که ...

خواهی کنیم .

دستمو بوس کن-_-

گفتی؟-_-

اعصاب آدمو گند میزنین!

فس

آخه نمیدونن قضیه چیه عین جُغد میپرن وسط!
 سپاس شده توسط Magical Girl
(05-07-2014، 12:43)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/:

فازت چیه الان؟:|

آرمان اون لعنتیو باز کن-_-

سر من درد میکنه با صد هیجانی که خالی از پوچه

سفر با تو تا تهِ رویا بهترین ماجرای هر کوچه

دست تهران رویامو چسبیده چه قدر دست شهر من نوچه

ببرم با خنده و شادی تا کنار برج آزادی
سلام به همه..
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Magical Girl ، Jack Daniel'ѕ
(05-07-2014، 12:43)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:41)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:40)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:37)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برید آهنگ پروفم رو گوش کنید>__________<
چرته :V
چرت باباته>_<

عمته ._.

بی شعور ._.
نوراس-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]

درود ...

خانم ها و آقایونی که ...

خواهی کنیم .

دستمو بوس کن-_-

گفتی؟-_-

اعصاب آدمو گند میزنین!

فس

:4fv:
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(05-07-2014، 12:44)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/:

درود ...

خانم ها و آقایونی که ...

خواهی کنیم .

دستمو بوس کن-_-

گفتی؟-_-

اعصاب آدمو گند میزنین!

فس
باز ما شدیم ننه بابا؟

فس به زبان ما معنیش بدهBig Grin
خب نگفت خودم میگم ...

تینا معذرت میخوام خیلی .__.

اذیتت کردم نمیدونم چند دفه |:

اذیتت کردم ولی کلا ببخشید ...

معذرت میخواهم از شما !
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط sjmmc ، Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان