امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ

(05-07-2014، 17:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 16:59)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 16:56)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طبق گفته ی رضا:
اصن من از این ب بعد بابای عرفانم:|
طبق گفته من:|؟

تو گفتی برید باباتون رو نوینسده کنید خو منم میخوام نوینسده شم پس میمر بابای عرفن شم:|
تو هم برو بابای ایمان شو بلکه نوینسده شی |:

شما بیاید ...

استغفرلله:|

ن جان من بعد تو بیا ب من تو بیشعوری!!
 سپاس شده توسط ERF@N
آگهی
کسی کلش بازی می کنه؟؟
(05-07-2014، 17:03)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:00)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا :v

خجالت بکش -_-

من زن باباتم -_-

باید بهم احترام بزاری -_-

:|||
:V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط First Star ، ERF@N ، melodi+
بسم الله بسم الله

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/k61810z5ugtdovyw85vy.png
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ERF@N
اگه ب این پستم سپاس بدین ینی من خرم ^_^ ! :| ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 175
 سپاس شده توسط melodi+ ، ERF@N ، tyjtfhdhr
(05-07-2014، 17:05)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 16:59)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 16:56)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طبق گفته ی رضا:
اصن من از این ب بعد بابای عرفانم:|
طبق گفته من:|؟

تو گفتی برید باباتون رو نوینسده کنید خو منم میخوام نوینسده شم پس میمر بابای عرفن شم:|
تو هم برو بابای ایمان شو بلکه نوینسده شی |:

شما بیاید ...

استغفرلله:|

ن جان من بعد تو بیا ب من تو بیشعوری!!

شما بیا پدر من بشو! ادامشو ننوشتم فقط:|
نقل قول: مرضیه چته؟

از دیروز هزار تا بَــــلا ..

اونم تو ماه رمضون ..

خدایا انصــــــافت کجا رفته ؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط melodi+ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(05-07-2014، 17:03)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:00)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا :v

خجالت بکش -_-

من زن باباتم -_-

باید بهم احترام بزاری -_-

:|||
عـــه زن رضایی؟ :v

آیسانم زن مهرزاد؟ :v
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 175
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N
(05-07-2014، 17:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه ب این پستم سپاس بدین ینی من خرم ^_^ ! :| ..
مهندسی معکوس._.

(05-07-2014، 17:06)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسم الله بسم الله

http://8pic.ir/images/k61810z5ugtdovyw85vy.png

باگ لعنتی-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N
http://pic.tooptarinha.com/images/azxosar586dolhoe45g8.jpg

ها ها ها :V
 سپاس شده توسط melodi+ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، Dead Silence ، ERF@N ، tyjtfhdhr

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان