امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 160ஜ۩۩ஜ

(06-07-2014، 5:08)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاغا من اینجا مردم بایDodgy

نرو دیهcrying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 160ஜ۩۩ஜ 82
 سپاس شده توسط spent † ، عاشق الکترونیک
آگهی
عاقااااااااا
اینجا کنسرت نیس....تمووووووومش کنید این بازیه کثیفو!!!!TongueTongue
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، عاشق الکترونیک ، spent †
(06-07-2014، 5:09)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 5:07)عاشق الکترونیک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگ تو که داشتی میرفتی پس چی شد....خخخخخخBig GrinTongue

این ابجیام نمیذارن که تا خواستم بای بای کنم گفتن نهههههه و ما دوست داریم باشیஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 160ஜ۩۩ஜ 82
اهاااااااان باشهBig Grin
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، فرشته جوووون ، spent †
(06-07-2014، 5:09)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 5:07)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 5:04)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بازم براتون بخونم:cool::cool::cool:صدام خوبه هاBig Grin

حالا هله دان دانஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 160ஜ۩۩ஜ 82

جوووووووووووون من این چیه اخه؟

خرابتم خودتم خوب ميدوني تو شرايط بدم ما با هم خوب مي مونيم

هرجا برم تو هستي پيشم وقتي عاديه یا تو مستي گيجم

تو رو نميگم منظورم موزيكه چون از روزي كه رفتم توش ديگه مغزم پوسیده

دوست دارم از بس كاملا عقلمو من دادم از دست

پس هركس داد با من دست فهميد مهرداد عجب آدم ك.....ي هست

بی حسه از زدبازی ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 160ஜ۩۩ஜ 82
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

سپاس شده توسط فرشته جوووون ، عاشق الکترونیک ، spent †
این بازی کثیفه؟؟؟؟؟؟ب احساسا من خدشه وارد کردید نمیرم میمونم و مردونه شاهد خورد شدن غرورم میشم:cool:
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، عاشق الکترونیک ، فرشته جوووون
(06-07-2014، 5:12)عاشق الکترونیک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 5:09)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 5:07)عاشق الکترونیک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ابجیام نمیذارن که تا خواستم بای بای کنم گفتن نهههههه و ما دوست داریم باشیஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 160ஜ۩۩ஜ 82
اهاااااااان باشهBig Grin

عاقاااااااااامن شخصن کاری ب کارش ندارم,میخواد بره بره!!!!!(الکییییییییی)Big Grin
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، عاشق الکترونیک ، spent †
(06-07-2014، 5:12)عاشق الکترونیک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهاااااااان باشهBig Grin
تازه من لحن باادبانه ترشو بهت گفتمBig Grin
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

سپاس شده توسط spent † ، عاشق الکترونیک ، فرشته جوووون
(06-07-2014، 5:13)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 5:09)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 5:07)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 5:04)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بازم براتون بخونم:cool::cool::cool:صدام خوبه هاBig Grin

حالا هله دان دانஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 160ஜ۩۩ஜ 82

جوووووووووووون من این چیه اخه؟

خرابتم خودتم خوب ميدوني تو شرايط بدم ما با هم خوب مي مونيم

هرجا برم تو هستي پيشم وقتي عاديه یا تو مستي گيجم

تو رو نميگم منظورم موزيكه چون از روزي كه رفتم توش ديگه مغزم پوسیده

دوست دارم از بس كاملا عقلمو من دادم از دست

پس هركس داد با من دست فهميد مهرداد عجب آدم ك.....ي هست

بی حسه از زدبازی ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 160ஜ۩۩ஜ 82
اورییییییییییییییییییییییینBig GrinBig GrinBig Grinایوووووووول زاخار
 سپاس شده توسط عاشق الکترونیک ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(06-07-2014، 5:14)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهاااااااان باشهBig Grin

عاقاااااااااامن شخصن کاری ب کارش ندارم,میخواد بره بره!!!!!(الکییییییییی)Big Grin
آهنگ برو تکالیفتو انجام بده.....هههههه
 سپاس شده توسط spent † ، فرشته جوووون
(06-07-2014، 5:14)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این بازی کثیفه؟؟؟؟؟؟ب احساسا من خدشه وارد کردید نمیرم میمونم و مردونه شاهد خورد شدن غرورم میشم:cool:

بموووووون قربونت برم....
چیپس وپفک گرفتم وایستم شکستنش روتماشاااااکنم!!خخخخخTongueBig GrinTongueBig GrinHeart
 سپاس شده توسط spent †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان