امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 160ஜ۩۩ஜ

(06-07-2014، 9:08)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیرا =)

میخوام ی چیُ بدون رودرواسی بهتون بگم .. فقط برید بمیرید :>>
=)
لیاقت مدیریت ندارید
احترامتو نگه دار..
آگهی
(06-07-2014، 9:08)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیرا =)

=)
لیاقت مدیریت ندارید
خشم سارا._.

جی جی جی جینگ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، saba 3 ، Magical Girl
درود

(06-07-2014، 9:06)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 9:00)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیرای محترم .. من ب این فاطی لینک ی انجمنیو بدم ، ن ب قصد تبلیغ ، اخراج میشم؟میبینید ک کارش چقد واجبه .____.
مدیرا رفتن لالا

یواشکی تو پخ بده بعد هردو پخ ها رو پاک کنید3cy
شما مدیرم میخوای بشی دیگه؟:183:

یه لینک که اشکال نداره
 سپاس شده توسط saba 3 ، Mᴏsᴇs ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، saeedrajabzade ، Navisa.

مدیرا =)

=)
لیاقت مدیریت ندارید

تو کارتو بکن!

مرسی بابت تعریفت^_^
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 160ஜ۩۩ஜ 102
 سپاس شده توسط saba 3 ، ERF@N ، Mᴏsᴇs
(06-07-2014، 9:08)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 9:07)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 9:05)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 9:04)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم سریددددددددددددددددددددددددددددددددد

ميتوني بري|:
ريدي تو اصابم

من با شما بودم عایااااا

یانه ایاDodgy
آدمو جو  بگيره سگ نگيره |:

هه ادمو برق بگیره

تورو جو نگیره ایشششششش
سلام سیب {:
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ERF@N ، Navisa. ، saba 3
(06-07-2014، 9:09)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 9:04)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 9:02)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

................................kaffe2
یه اسپمر حرفه ای :V ._.

تو تاپیک خودش اسپم میده._.
دوباره این حرف زد 

این نقطه ها کلی حرف توشهkaffe2

(06-07-2014، 9:04)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا جواب منو بدید ..

شیوا این فاطی لینک ی انجمنیو میخواد ک خودش قبلن داشته و عضوم بوده فقط الان یادش رفته .. میشه من بش بدم خصوصی؟یا اخراج میشم؟
کار فاطی واجبه ....

بده بابا فروغنه دیگهkaffe2
..

این دو نقطه هم خیلی حرف توش بود:|||

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Mïņ̃†êR ، ERF@N

مدیرا =)

=)
لیاقت مدیریت ندارید
من که مدیر نیستم!
مدیر انجمنم:|
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Mᴏsᴇs ، Magical Girl
(06-07-2014، 9:07)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 9:03)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 8:57)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 8:55)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 8:51)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعید تو دیگه چته؟؟؟؟

هیچی باوو
جو گیر شدم رفتم تو حس...p317
همش تخصیر بهرامه:viki:
معلومه:"|

منُ ببخش؛
اگه موهام امروزی نیست / اگه حرفم از رویِ دل‌سوزی نیست
اگه مثل تو شاد نیستمُ / اگه اهل ترانه‌های پاپ نیستم

اووووف خداست...:ggr:
مرسی ک باعث شدی آلبومو ی بار دیگه گوش بدم!!!

من باعث شدم@_@
اوهووووم! اون تیکه ک از آرمین گذاشتی
منو یاد اینترو آلبوم سکوت انداخت...
هیچی دیگه آلان دارم کل آلبوم سکوت و 24 رو دوره میکنمp317p317p317

خدافظBlush
The music feels better

سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، saba 3 ، ERF@N
(06-07-2014، 9:08)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 9:02)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

................................kaffe2
صب بخیر:hiccp:

زود بیدار شدیvahidrk

مدیرا =)

=)
لیاقت مدیریت ندارید
باشه سره نماز صب فردا بش میگمantisirk
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، saba 3 ، saeedrajabzade ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان