امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد160(2) ஜ۩۩ஜ

(06-07-2014، 11:18)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوووفت -_-
من که دارم چیپس میخورم
شماها میخواید یه چیز دیه به جز چیپس بخورید!
واااا :V
نههههههه نوش جآن ..
من روزه ام ....
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ERF@N ، Thyme
آگهی
من از همـــــه بي هويتـــــٌٍ ترمــــٍ crying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد160(2) ஜ۩۩ஜ 25
 سپاس شده توسط ERF@N ، Navisa.
(06-07-2014، 11:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضی وقت ها باید برای بعضیا متاسف شد ..
آیسان بفهم دیگه! مرضیه مجبور شده به خاطره تو مغزشو درگیر کنه و متاسف شه!
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Brooklyn Baby ، ◄Iяαи► ، ✘v!☻lent girl✘ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Thyme
(06-07-2014، 11:17)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيســـــــآن.........!؟!

جونم ؟ ..

(06-07-2014، 11:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضی وقتا بعضیا نباید اینقد ضایع حرف بزنن ! :|

ببخشید مرضیه ..

عصبانی شدم ی لحظه ! ..

میخوای ببخش میخوای نبخش ! :|

میخواستم این دمه آخری ی دعوا راه بندازم ! :|

خودت پیش قدم شدی -_- !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد160(2) ஜ۩۩ஜ 25
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ✘v!☻lent girl✘ ، Thyme ، Brooklyn Baby ، ERF@N
(06-07-2014، 11:15)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این وسط من بی هویتم :| !

من کیم :| ؟

تو نوری هسدی!

نام مادر:
نام پدر:
تاریخ تولد:
محل صدور شناسنامه:
نام همسر:
نام فرزندان:
تعداد فرزندان:
تاریخ فوت:

:|

سپاس شده توسط ERF@N ، First Star ، ◄Iяαи►
(06-07-2014، 11:17)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 11:15)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفــ بمیـــرآ
:angry2:
کـــباصــت (:
بیــــآ و خوبی کُن ..
میخوآستم بگیرم برآت :|

شــآت آپـــ دخدرم (:

(06-07-2014، 11:20)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 11:18)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 11:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 11:12)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 11:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد اگه تو داداش من باشی عرفان میشه خواهر زادت ! :|

منم میشم خاله ی عرفان ! :|

منم جـــآ بده آیســـان (:

بیا زیر قرار بگیر مثلا بچه ی منی چیزی!

استخــفرللــه !!
من بابام تو بآشی خودمــو زنده به گور میکنم cry girl

از شادی مفرت. درکت می کنم. ببین بچه هام چه خوشحالن!

ببخشـــید دوستان {ggre}
آدم انقدر اعتماده به سقفــــ ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط ERF@N ، ✘v!☻lent girl✘ ، ◄Iяαи►
(06-07-2014، 11:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم آیسان نیس!!

دخالت نکن دادا ..

بکش کنار ...
 سپاس شده توسط ERF@N ، First Star ، ◄Iяαи►
(06-07-2014، 11:21)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 11:18)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 11:09)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 11:08)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیییییییییی 0_________0

رها تو هم!
((((:

از کی یاد گرفدی هااااا؟ ×_×
جوووووون؟!

چیـــــو؟!

چیـــپس میخوآی بخوری دیگهـ ..

مگه میخوآی چیز دیگه ای بخوری؟!0.0

کوووفت -_-
من که دارم چیپس میخورم
شماها میخواید یه چیز دیه به جز چیپس بخورید!
واااا :V
تك خورى نكن بى ادب |:

منم ميخوام..

بده اینم بخوره دیگه:|

(06-07-2014، 11:20)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 11:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 11:17)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 11:16)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 11:15)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین که زن منی خودش خیلیه ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد160(2) ஜ۩۩ஜ 25 :|

عروس منه:| افتخار کن از خاندان ما شدی!

Confused ._.

از زنت ناراضی ای؟ اششکال نداره هنوز جوونی! طلاق بده یکی دیگرو بدبخت کن:|

از تو ناراضی اَم ._.

بفرستمت خارج؟
 سپاس شده توسط First Star ، ◄Iяαи► ، ∆ MeRzaD ∆ ، Navisa.
(06-07-2014، 11:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 11:17)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيســـــــآن.........!؟!

جونم ؟ ..

بعضی وقتا بعضیا نباید اینقد ضایع حرف بزنن ! :|

ببخشید مرضیه ..

عصبانی شدم ی لحظه ! ..

میخوای ببخش میخوای نبخش ! :|

میخواستم این دمه آخری ی دعوا راه بندازم ! :|

خودت پیش قدم شدی -_- !

هيمــــــــٍ من كيم؟
 سپاس شده توسط ERF@N
(06-07-2014، 11:22)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 11:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم آیسان نیس!!

دخالت نکن دادا ..

بکش کنار ...
از این فازا در آ.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189

پرش به انجمن: