08-07-2014، 5:17
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-07-2014، 5:21، توسط فرشته جوووون.)
بیچاره باباتون ک ازوجودتون خبرنداره ب این آهنگ خیلی وابسته بود...
الان آهنگ رفته بمیره من چی جواب فرزین روبدم؟؟؟؟؟؟؟هااااااا؟!!!!
الان آهنگ رفته بمیره من چی جواب فرزین روبدم؟؟؟؟؟؟؟هااااااا؟!!!!
(08-07-2014، 5:16)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی هم دلت بخواد......بچه ب این خوبی تربیت کردم...فقط تویمی یکم ناخلف شدی!!!
(08-07-2014، 5:15)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-07-2014، 5:12)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من نامادری تو ام....
مــــن بچه ی تــــــو نیســــتم منو قـــاطی نکـــن
منظورم از سه تاآهنگ ونگار وسارا بود...
خداااااااااااااااااااااااااااا
هیع خاک توسرم با فرزین...........ک ماشدیم بچه هاش
(08-07-2014، 5:16)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خودت خواستی......بگووووووووووو
(08-07-2014، 5:15)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-07-2014، 5:12)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من نامادری تو ام....
مــــن بچه ی تــــــو نیســــتم منو قـــاطی نکـــن
منظورم از سه تاآهنگ ونگار وسارا بود...
کــــه اونطـــور (:
بیـــن بچــــه هات بـــا من فرق میزاری به بـــابـــا مســعودم میگــم |: