امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163

رژ مشکی._.چشای سیاه._.فاطی هنو نریخدم تو لب تاب|:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
دلم برا یه نفر تنگ شده !!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط First Star ، melodi+
(09-07-2014، 13:55)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی اگه قیافمو این شکلی کنم:|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.bebinin.com/wp-content/uploads/2013/01/20a41.jpg

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/141305.jpg
کاورای بلک متال ♥ ._.*
A Friend is nothing but a known enemy
« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163 119
 سپاس شده توسط First Star ، Mᴏsᴇs ، Navisa. ، ~KiAηA~
سحر و بقیه لینــــــــــــــک

~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my picture

لایک پلیـز -_- !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Navisa. ، Brooklyn Baby ، melodi+
(09-07-2014، 13:55)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا؟چیزیت شده؟
برا چی؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(09-07-2014، 13:53)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی چطوری؟

داغونم
تو چطوری ؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط First Star ، hamid ♥
سلام نوری ..^_^

جیگرتو ...

هیم!

مرضی قیافت با مزس!

تپلی هستی؟(:

من عاشق طوطیم ..

یکی دارم اسمش بلوطه!

رکی بزار عکستو ..!
 سپاس شده توسط First Star ، Dead Silence ، † αƖιєη †
(09-07-2014، 13:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:53)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی چطوری؟

داغونم
تو چطوری ؟

تا حالا ندیده بودم یه پسر داغون باشه ._.
 سپاس شده توسط S R U H ، Jack Daniel'ѕ ، ∆ MeRzaD ∆
(09-07-2014، 13:55)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم عکس خودمو bf سابقمو بزارم ؟! ^_^*

تو هم bf داری Confused ؟..

داشتم ._.*

ماه رمضون شد توبه کردم ._.*

:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Navisa. ، Mᴏsᴇs ، ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، melodi+
(09-07-2014، 13:58)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی چطوری؟

داغونم
تو چطوری ؟

تا حالا ندیده بودم یه پسر داغون باشه ._.

معتاد شده
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط First Star ، Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان