امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163

(09-07-2014، 15:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دآدآ جــــــــــــــون باز تو تـز دادی !!؟ :||||||||||||

اگه بحث نخ و این چرت و پرتا باشه ک خودت طنـــــــــــاب میدی ب دخترایه مردم !Sleepy

نـزار بگم آ ..SleepySleepy
بگو من کلاغ آیسانم میرم خبر کشی میکنم ! .__.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، šhεïdα ، Dead Silence
آگهی
(09-07-2014، 15:36)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:33)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:26)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:24)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هزار بار گفتم نپیچون ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=82839
بابا اون به من چه.. 

طرف کسى ديگس خودت هم ميدونى =|

بله بله -_-

من آمار هرکی رو نداشته باشم آمار تورو دارم -_-

این پسر سالمه :|
اره باو Big Grin
(09-07-2014، 15:29)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:19)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الى کيه0__0
اره خيلى خوشحالم البته به خاطر اين اعتماد به نفست...قصه نخور..

من اگه اعتماد به نفس تورو داشتم با پس گردنى به آمريکا حمله مى کردم با پاي پياده..=|

هیییم فک کردی من نمیدونم ؟ ب من میگن مرضی کارا گاه :|:|:| همون دختره ک همش تو پروفایلش میری -_- اونم میاد -_- جی افته !!&______&

باع من اخر اعتماد ب سقف ! Confused

PROBLEM ? -_-

ConfusedConfused

را

محسن ! جی اف ؟
محسن اصن اهل این کارا نیست یه بار توی یه انجمن اینقدبهش شک کردیم که نزدیک بود خودشو که مدیر کل رو محروم کنیم
سر کدوم قضيه؟Big Grin
شیدا رو یادت میاد ؟
محمد رو از مدیر ناظم بودن برکنار کردی و اونو مدیر کردی ؟ 
رابطه صمیمی داشتین Big Grin
کدوم ممد؟3cy
دوستون دارم ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star ، Navisa. ، šhεïdα ، Dead Silence
(09-07-2014، 15:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:37)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

او یه ._.

مگه داری با چیز رستم بازی میکنی !!

بابا این چرت و پرتا رو میگم بتونم ارسالای جدید رو ببینم._.

من یاد فیلم های دوران جاهلیت افتادم با این حرف |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(09-07-2014، 15:38)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:33)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووووفBig Grin
رضا یاد یه چیزی افتادم :|||
._.

منم یاد همون چیزی ک تو افتادی افتادم._.
v:

._.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(09-07-2014، 15:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میدونم ._.

این شیدا و محسن با هم در ارتباطن ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=117645

آمارت رو دارم محسن ^0^

فک کرده ما اسکولیم -_-

من میدونم محسن اون دختره هم جی افته ! Angel

دو تا دوتا ؟ Angel

شیدا و الی AngelAngelAngel

او گـــــــــــــــــــــاد .. ConfusedConfused
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط First Star ، šhεïdα ، MOHSENEBRAHIMI ، Mᴏsᴇs
بزن پیش نمایش ببین
« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163 153

گُـل مَـטּ گآهے بـבاـפֿـلاـᓆ פּ ڪҐ حوصـِلـہ פּ مَغــرور بـوב...
امــّـــــا..
مانـבنـــے بــوב .
ایـטּ بـوבنـَش بـوב ڪـِـہ اפּ را تبـבیــل بـہ گـُــل مـטּ ڪرבه...✿

« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163 153
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(09-07-2014، 15:40)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:37)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

او یه ._.

نه اون غلیظ تره.. ._.

اینطوری....

اووووووههههههههههه یهههههه.... ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط S R U H ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dead Silence ، Mᴏsᴇs
(09-07-2014، 15:38)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من میدونم ._.

این شیدا و محسن با هم در ارتباطن ._.

http://www.flashkhor.com/forum/member.ph...uid=117645

آمارت رو دارم محسن ^0^
آخرين زمان انلاين بودنشو نيگا -__-

چیزی وجود داره به اسم گوشی ._______________.

تازه تو گفتی فامیلتونم هس :>

دیگه بدتر D:
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، šhεïdα ، Navisa. ، MOHSENEBRAHIMI ، Dead Silence ، Mᴏsᴇs
عالیلذو دوکبک بدو ولدحنمبلدبلودم وبلودمبلملبدلبومبواوممممممل

(09-07-2014، 15:41)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:40)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

او یه ._.

نه اون غلیظ تره.. ._.

اینطوری....

اووووووههههههههههه یهههههه.... ._.

الان تمام دختر ها با این حرف تحریک شدن |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان