امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 164

از وقتی عکسمو گذاشتم هر چی بلا بود سر من افتاد -_-
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
علی و پاری و عاشق بیاید بازی >_<
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، # αпGεʟ ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
کی کوکبه؟
گفتگوی آزاد 164 95

(10-07-2014، 0:26)♦♦ music ♦♦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 0:25)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 0:23)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا گل نمیزنن ؟؟؟؟

بره پنالتی(:

بازی دیشب یه چیز دیگه بود
دلم خنک شد(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 164 95

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 164 95
(10-07-2014، 0:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چی چی چی؟
اون دیگه چیه؟

نقل قول: چجوریه بازیش؟

واس سن شماها مناسب نیس v:

بیاید همون جرئت و حقیقت رو بازی کنیم -_-

http://www.jorat-haghighat.ir/join.php?sid=87808

من اسممو زدم
(10-07-2014، 0:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی و پاری و عاشق بیاید بازی >_<
اومدم
گفتگوی آزاد 164 95

گفتگوی آزاد 164 95
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
بستمش ._.

شروع شد .-.
چیکارش کنیم؟
گفتگوی آزاد 164 95

گفتگوی آزاد 164 95
رضا باید از من بپرسه؟؟!!._.
خاک به سرم
گفتگوی آزاد 164 95

فقط زود بپرسین و زود جواب بدین

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان