امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 164

(10-07-2014، 2:57)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 2:56)arash vvv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 2:54)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 2:49)arash vvv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر بیو دمن شبیه این کیاهه!!
ولی خودمونیم هاا فک نکنید ما دختر ندیده هستیم کهاینو گذاشتیم اواتار نه من از دختر تپل خیلی خوشم میادBig Grin

چرا عکس تینا روگزاشتی؟؟؟ببینه به گ* میدتت|:
خوشم اومده که نخوردمش که!
به خودشبگید بگه بردار بر میدارم
چیه حسودیت میشه؟
راستی مث ادم حرف بزن مگه من بهت فحش دادم؟! |:

برام مهم نیستی|:
دوستمه |:عکسش پخش میشه|:خوشش نمیاد|:
هرجور دلم بخواد میحرفم|:
اخه مهربون اگه نمخاد عکسش پخش بشه چرا میزاره؟
خوب برا رفقاش خصوصی بفرسته نیاد تو عموم؟! |:
آگهی
چقد شما عقده این|:گ* براتون سنگینه|:پری|:ینی اینا فوشای مارو بشنون چی میشه؟؟فک کنم جنگ جهانی رخ بده|:
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(10-07-2014، 2:58)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 2:56)arash vvv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 2:54)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 2:49)arash vvv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی خودمونیم هاا فک نکنید ما دختر ندیده هستیم کهاینو گذاشتیم اواتار نه من از دختر تپل خیلی خوشم میادBig Grin

چیه حسودیت میشه؟

بیشـــعور |:

کســــی نیـــازمــــند به آواتـــــار تو بودن نداره

خـــــودش بیـــــــاد اینجوری بـــت نمیگـــــه بر دار

(10-07-2014، 2:57)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 2:55)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـــوض کـــــن آواتـــارتـــو عـــه
نوشی ^__^
عکستو برام پ خ میکنی؟..!

آرع!!
هورآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ!!!!!!!!!!
بدو منتظرم 0__o
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(10-07-2014، 2:54)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 2:54)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:||||||

چـــــته؟؟؟ |:

هیچی :|

اثرات باخت برزیله :||
خیلی بازی مسخره ای بود :/
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(10-07-2014، 2:59)arash vvv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 2:57)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه حسودیت میشه؟

برام مهم نیستی|:
دوستمه |:عکسش پخش میشه|:خوشش نمیاد|:
هرجور دلم بخواد میحرفم|:
اخه مهربون اگه نمخاد عکسش پخش بشه چرا میزاره؟
خوب برا رفقاش خصوصی بفرسته نیاد تو عموم؟! |:

میزاره همه یه دور ببینن،بعد برمیداره|:
تو چرا عقده داری|:عکس دیگرانو میزاری|:الانم عکس سروش؟؟؟
عنتر|:عکس خودتو ننه باباتو بزار خو|:چی کار ب دیگرون داری؟؟
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
یه توپ دآرم قلقلیه :|
5020
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گفتگوی آزاد 164 117
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ըoφsիīkα
(10-07-2014، 3:00)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد شما عقده این|:گ* براتون سنگینه|:پری|:ینی اینا فوشای مارو بشنون چی میشه؟؟فک کنم جنگ جهانی رخ بده|:

|:
(:
(10-07-2014، 3:00)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خهخهخهخ
من اگه فحش بدم فلشخور فیلتر میشه
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ըoφsիīkα
رازی شدید؟! |:
آوا دخدرم بیکاری؟؟

پری واس منم بفرس(:
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Thyme

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان