امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 164

بیخــــــی فرزندانمـــــــ

بچــــه ها چه خــــبر؟؟
 سپاس شده توسط spent † ، ▪неизвестный▪
آگهی
(10-07-2014، 3:35)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 3:30)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها!!

بسه دیگه :|
دهنت طلا
منم دوساعته دارم همينو ميگم:||

کیا فوتبالو دیدنBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ▪неизвестный▪ ، روناك عاشق
(10-07-2014، 3:35)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 3:31)arash vvv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 3:26)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 3:21)arash vvv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کون ت...ک ت...کتون گاییدس خیلی تا حالا دهنمو بسته نگه داشتم کتابی حرف زدم ولی دیگه تموم صدنفرم باشید ب..گا میرید
سگ اون پدرته نوشیکا
کیا لاشی یه بار دیگه کس ببافی پارت می کنم(راستی میگی با هلن فلشو تخته میکنی؟! یادته خودتو هلن گاییدم چندماه پیش؟

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تو یهجور حرف میزنی که انگار خیلی واقعا شاخی؟!@__@ تو در حد کیرمم نیستی عمو جوون جندههم اون ننه کونیته که دخترشو جمع نکرده شیش صبح میاد بهمردم فحش میده

دوستان عزیز عجله نکنید نوبت شما هم میشه الان رفیقتون کیا دارهواسم میخورهSmile

ببین عمو اگه واسه همه قاطی پاتی میکنی واسه ما هنو تاتی تاتی میکنی
گمشو بچه ک*نی
کی تورو ادم حساب میکنه جنده هی کس میگی؟!
هر گوهی میخاید بخورید تو پ.خ مادر نزایددهرو دست اشکان بزنه
(10-07-2014، 3:35)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 3:30)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها!!

دهنت طلا

آخه یکی تنش خورد به من یه لحظه : )

چیزی نیست بابا، بیخیال شیم :||

خیلی الکی یهو دعوا شد :!
 سپاس شده توسط spent † ، روناك عاشق
سحـــــــر؟؟ 0ـــــO داری نگـــا میکــنی؟؟؟
 سپاس شده توسط spent †
(10-07-2014، 3:37)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچــــه ها چه خــــبر؟؟

اممممممممممم تو مامانمی؟مامانییییییییییییییییcryingcryingcryingcryingcrying

هلند..................cryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

نابود شدم....................
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
عـآره چیکـآر کنم بِ نظــرت ؟؟ /:

گفتگوی آزاد 164 123
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(10-07-2014، 3:34)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها پ.خ هامو بخونید،سریع>.<
اون کاری ک گفتمو بکنید!

باگوشی اومدم نمیشه>.<
بیخی مهم نی
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(10-07-2014، 3:37)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچــــه ها چه خــــبر؟؟
سلامتی
(10-07-2014، 3:37)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها!!

دهنت طلا

آخه یکی تنش خورد به من یه لحظه : )

چیزی نیست بابا، بیخیال شیم :||

خیلی الکی یهو دعوا شد :!

دردت گرفت؟؟؟گریه نکن|:مامانت نیست فعلن|:
هع!
همون بهتر ک خودتو کشیدی کنار!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان