امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 164

(10-07-2014، 3:44)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 3:39)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـآره چیکـآر کنم بِ نظــرت ؟؟ /:

سخــــــن بگــــو بــا مـــن !!
سَلـآم عشقَم -_-

خـوبی ؟؟ چ میکنـی ؟؟ /:

چـرآ تـآ الـآن کپه ی مـرگتو نزآشتی عَزیزَم ؟؟ /:

گفتگوی آزاد 164 127
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
آگهی
(10-07-2014، 3:48)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشکان جون تو فردا معنی گ* رو میفهمی((:
میخای اخراج کنید؟
سلام:|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ըoφsիīkα
(10-07-2014، 3:48)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 3:47)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 3:45)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حضار محترم

همه بگن از 100درصد چند درصد خوابشون میاد

من خودم 60درصد

10 :/
نوشییییی
5ونیمه هاااااااااا

بـــوخـــودا دریـــغ از ذره ای خـــواب |:

10 هم واس خـــاطر دل تــــو گفــتم!!
(10-07-2014، 3:49)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:|

درود
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ☆★ super star★☆ ، روناك عاشق
(10-07-2014، 3:45)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حضار محترم

من خودم 60درصد

85%
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، روناك عاشق
(10-07-2014، 3:49)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیآ جونم؟؟؟
رفتی؟؟؟

ن هستم(:حیف با اوا حرف زدم...گف دیه اینکارو نکن وگرنه محرومت میکنن...وگرنه این یارو نقطه ای از منو ندیده(:
سعی میکنم شخصیت خودمو نیگه دارم(:
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(10-07-2014، 3:48)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشکان جون تو فردا معنیش رو میفهمی((:

یکــــــــــــــــــــــی به این بگه حرف نیکی رو نزنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، *نیوشا*14
خدافظ :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، ըoφsիīkα
(10-07-2014، 3:50)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 3:48)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 3:47)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حضار محترم

من خودم 60درصد

10 :/
نوشییییی
5ونیمه هاااااااااا

بـــوخـــودا دریـــغ از ذره ای خـــواب |:

10 هم واس خـــاطر دل تــــو گفــتم!!
ساعت چند میخوابی؟
ساعت چند بیدار میشی؟
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان