امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 164

من خوابم میادBig Grin
 سپاس شده توسط -Edgar ، روناك عاشق ، ըoφsիīkα
آگهی
(10-07-2014، 5:31)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگو چ خلوتهExclamationBig Grin
اخه کدوم بیکارایی مثل ما ساعت 7 میان اینجا 7 هم نه از ساعت 5Big Grin
یعنی گفتگو استاد کردم:cool:

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 164 144
 سپاس شده توسط روناك عاشق ، ▪неизвестный▪ ، ըoφsիīkα
(10-07-2014، 5:31)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 5:25)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 5:22)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا گودبای پارتی ازاده اینجا گودبای پارتی ازاده
اینجا حال هوای پچه سنگینه
حالامن سره صبحی شدم دجی
خودم هیچی نزدم خمارم
حالا بیان وسط

هیییییییییییییییییییییی کیا قدیمای فلش یادشونه؟cofcofcof

یادش بخیر........

دوستان؟ExclamationDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
هع عمو فریدBig Grin
شومپت...
دلم برای شومپت گفتن تنگ شده بودBig Grin

یادش بخیر چقدر با این شومپت خاطره ها داریم
 سپاس شده توسط روناك عاشق ، ըoφsիīkα ، -Edgar
(10-07-2014، 5:32)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوابم میادBig Grin
خو برو بخواااااااابAngry
دم از بازي حكم ميزني...!
دم از حكم "دل❤" ميزني...
پـــس به زبان قمار برايت مــي گويم…!
قــمار زندگــي را به كــسي با ختم كه"تــك"
"دل❤" را با "خشـت♦" بريد...
جريمه اش "يك عمر" "حـسرت" شد
باخت زيبايي بود…!!!
ياد گرفتم به "دل❤" "دل❤" نبندم
ياد گرفتم از روي "دل❤" حكم نكنم
"دل❤" را بايد "بــُر" زد...
==============================================
گفتگوی آزاد 164 144
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ▪неизвестный▪
(10-07-2014، 5:32)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاد قدیما افادم...........هیییییییییییی ی روزی 20 سالمون میشه میایم از دانشگاهمون میگیم.

تف ب ذاتت دنیا..............

تـــو بـــودی مگـــه ؟؟؟ :\
 سپاس شده توسط -Edgar ، ▪неизвестный▪
(10-07-2014، 5:32)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاد قدیما افادم...........هیییییییییییی ی روزی 20 سالمون میشه میایم از دانشگاهمون میگیم.

چقدر زود میگذره
اگه همین جوری بگذره فردا نوه هامون بغله مونه

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 164 144
 سپاس شده توسط spent † ، ըoφsիīkα ، ▪неизвестный▪
(10-07-2014، 5:34)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 5:32)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوابم میادBig Grin
خو برو بخواااااااابAngry

دلم نمیاد برمBig Grin
 سپاس شده توسط -Edgar ، ըoφsիīkα
(10-07-2014، 5:35)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـــو بـــودی مگـــه ؟؟؟ :\

ن فقط تو بودی
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ▪неизвестный▪ ، -Edgar
بیهـــــــــــــوش بـــودن چـــه حســـی دارع؟؟
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، -Edgar
اوخیییییییییییییییی............اشک در چشمانم حلقید

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=72997%C2%A0

برین ماله عمو فریده
 سپاس شده توسط -Edgar ، ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان