امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 164

من اون موقع تازه عضو شده بودم اسمم هم باران دلتنگی بود...
هع...
چه دورانی بود
من رفتم بچه ها
فعلا..

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 164 145
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، ըoφsիīkα
آگهی
فکر کنم نصف مغزم فلج شده :|

(:
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، روناك عاشق ، -Edgar
(10-07-2014، 5:35)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 5:34)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 5:32)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوابم میادBig Grin
خو برو بخواااااااابAngry

دلم نمیاد برمBig Grin
بابا دل بكن
و گرنه خودم ميام مي كندمت هاااBig Grin
دم از بازي حكم ميزني...!
دم از حكم "دل❤" ميزني...
پـــس به زبان قمار برايت مــي گويم…!
قــمار زندگــي را به كــسي با ختم كه"تــك"
"دل❤" را با "خشـت♦" بريد...
جريمه اش "يك عمر" "حـسرت" شد
باخت زيبايي بود…!!!
ياد گرفتم به "دل❤" "دل❤" نبندم
ياد گرفتم از روي "دل❤" حكم نكنم
"دل❤" را بايد "بــُر" زد...
==============================================
گفتگوی آزاد 164 145
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، ըoφsիīkα ، -Edgar
(10-07-2014، 5:36)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 5:35)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 5:32)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاد قدیما افادم...........هیییییییییییی ی روزی 20 سالمون میشه میایم از دانشگاهمون میگیم.

تف ب ذاتت دنیا..............

تـــو بـــودی مگـــه ؟؟؟ :\

ن فقط تو بودی

مــــن تورو یــآدمــ نیـــس -__-

بـــا همین اکـــانــت؟؟؟

(10-07-2014، 5:37)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع...
چه دورانی بود
من رفتم بچه ها
فعلا..

ییهـــوع؟؟
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، -Edgar
(10-07-2014، 5:38)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 5:36)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 5:35)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 5:32)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاد قدیما افادم...........هیییییییییییی ی روزی 20 سالمون میشه میایم از دانشگاهمون میگیم.

ن فقط تو بودی

بـــا همین اکـــانــت؟؟؟

(10-07-2014، 5:37)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع...
چه دورانی بود
من رفتم بچه ها
فعلا..

ییهـــوع؟؟
ن
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ▪неизвестный▪ ، -Edgar
(10-07-2014، 5:37)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم نصف مغزم فلج شده :|

(:
خخخخخخخخخخخخخ
اينو خوب اومديBig Grin
دم از بازي حكم ميزني...!
دم از حكم "دل❤" ميزني...
پـــس به زبان قمار برايت مــي گويم…!
قــمار زندگــي را به كــسي با ختم كه"تــك"
"دل❤" را با "خشـت♦" بريد...
جريمه اش "يك عمر" "حـسرت" شد
باخت زيبايي بود…!!!
ياد گرفتم به "دل❤" "دل❤" نبندم
ياد گرفتم از روي "دل❤" حكم نكنم
"دل❤" را بايد "بــُر" زد...
==============================================
گفتگوی آزاد 164 145
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ▪неизвестный▪ ، -Edgar
(10-07-2014، 5:38)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 5:35)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 5:34)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 5:32)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوابم میادBig Grin
خو برو بخواااااااابAngry

دلم نمیاد برمBig Grin
بابا دل بكن
و گرنه خودم ميام مي كندمت هاااBig Grin

بابا مغزت خستسBig Grin
تو چرا نمیخوابی؟Big Grin

فعلتم اشتباه بود : )))))
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، -Edgar ، روناك عاشق
یکی بیاد منو بگیره الان داغونم.................
هیییییییی.........

ی حسی بم میگه برم دیگه فلش نیام
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، -Edgar ، ▪неизвестный▪ ، روناك عاشق
(10-07-2014، 5:39)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 5:38)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن فقط تو بودی

بـــا همین اکـــانــت؟؟؟

هع...
چه دورانی بود
من رفتم بچه ها
فعلا..

ییهـــوع؟؟
ن

هوووووممممم

شــــاید یه ســـاعت برم بیـــام!!!

هســتین؟؟

الان نـــه یکم دیگــه

میخوام مامانمـــ درو بــــاز میکنـــه من در لالای عمــــیق بـــاشـــمــ!!!

(10-07-2014، 5:41)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بیاد منو بگیره الان داغونم.................
هیییییییی.........

ی حسی بم میگه برم دیگه فلش نیام

بـــه منمـــ قبلــا گفــت

یــه ســــال بعــــدش دوبـــاره اومدمـــ |:
 سپاس شده توسط -Edgar ، ▪неизвестный▪
معلوم نیست.....
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان