وقتش را تا ساعت 20:00 همین امروز تمدید می کنم
ولی نتایجش تا فردا طول می کشه چون می خوره ب افطار و بعدشم ک خسته ایم و...
موفق باشید
ولی نتایجش تا فردا طول می کشه چون می خوره ب افطار و بعدشم ک خسته ایم و...
موفق باشید
|
ℬℰ$Ƭ Їℵ ℱℒÅ$ℋƘ♓ϴℜ(¯´*•.¸(`’·*¤* ’´)¸.•*´¯) |
|||||||||||||||||||||||||||||
وقتش را تا ساعت 20:00 همین امروز تمدید می کنم
ولی نتایجش تا فردا طول می کشه چون می خوره ب افطار و بعدشم ک خسته ایم و... موفق باشید
09-07-2014، 11:47
دوستانی که قرار بوده موضوعاشونو بفرستن تا ساعت 3وقت دارن برای من پخ کنن وگرنه خذف میشن
راه یافتگان به مرحله بعد:
saeedrajabzade Adl!g+ PISHY *Nafas* ⁿâ$târàⁿ امیررضا* Directioner girl ♫RAHA♫ P.O.O.R.Y.A Albert wesker مرحله بعد را تا فردا میگم
10-07-2014، 9:44
مرحله بعد رو نمی گی؟؟؟
10-07-2014، 9:51
(10-07-2014، 9:44)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اندکی تامل کاره سختیه ![]()
10-07-2014، 9:51
شیوا جان سخته زود تر مرحله رو بگست لدفا
10-07-2014، 9:55
(10-07-2014، 9:51)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یا خداO_o به ما رحم کن:"|
10-07-2014، 22:00
من چرا با این که تاپیک زدم ، به مرحله بعد صعود نکردم !
._.
11-07-2014، 2:56
(10-07-2014، 22:00)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تاپیک شما متاسفانه قبول نشد:-( مرحله بعدم همین امروز میگم^_-
خواهشا ی مدیر بیاد اسپم ها را بحذفه:/
خوب اینم مرحله دو: شماها توی این مرحله باس یک عکس بگیرید(خودتون) شرایط: 1.موضوعش محبت به دیگران هست 2.حتما عکس را خودتون بگیرید و ترجیحا وا3 اثباتش کنار عکس تاریخ خورده باشه حالا نشد اشکال نداره 3.تا یکشنبه بعد از ظهر وقت دارید ک بعد نگید من ندیدم و ... 4.عکس ها را ب من پ,خ کنن 5.شماها ک گوش نکردید جهنم هر سوالی دارید توی تاپیک بپرسید:/ توی این مرحله 3 نفر حذف میشن پس مراقب باشید با تشکر از melodi+& @H!V$
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|