امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد166 ஜ۩۩ஜ

(11-07-2014، 21:31)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .

رضا درباره اون چیزه شعر گفتم |:

چیز داریم تا چیز._. ...

راستی تارا بت نظر داره._.

گفتم در جریان باشی._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، S R U H ، T A R A ، Albert wesker
آگهی
من برم بدرود ._.
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، T A R A ، Mᴏsᴇs ، S R U H
(11-07-2014، 21:32)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 21:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 21:28)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 21:25)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا دانشجویی؟

چ رشته ای؟

پزشکی ازاد خوراسگان کارت دانشجویی بزارم؟
اوه..

پ بگو چرا عصر هی دکتر دکتر میکردی.-. ...

آره بزار._. ...
میزارمیBig Grin
بزار. _ .

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(11-07-2014، 21:31)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 21:30)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از دوستات خودکشی کرده بود؟._.
برای چی؟؟؟

ممتـآز مدرسه بود..)): با دوس پسرش میره بیرون..طرف معلوم نیس..چه بلایی سرش اورده بود..مامانش میگه اومده بود خون شکلِ مرده متحرک بود..

بعد رفت تو اتاقش از طبقه ی پنجم خودشو انداخت پایین..)):

وقتی فهمیدم..نزدیک بود سکته کنم..)):
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، T A R A ، Albert wesker
(11-07-2014، 21:32)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 21:30)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 21:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الوو ! ._.

یکی نیس این اخطاره منو برداره لدفن؟! (':

برمیدارم الان

بر ندار..اون وخ من به جرمه بداشتن اخطار و دوس بازی..دوباره بهت اخطار میدم..!

تـآرا الان یه پستِ خالی میذارم..تو همه به من بده..!که بی حساب شیم..!

تو توضیحات توجیهش کردم بازم باخودتkaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط T A R A ، ღSηow Princessღ
(11-07-2014، 21:33)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 21:31)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .

رضا درباره اون چیزه شعر گفتم |:

چیز داریم تا چیز._. ...

گفتم در جریان باشی._.

چیزی که میری حموم

خودتو می شوری |:

تارا به من نظر ...

داشته باشه به تو

چه ؟!؟!؟
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط T A R A ، Mᴏsᴇs
(11-07-2014، 21:30)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 21:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الوو ! ._.

یکی نیس این اخطاره منو برداره لدفن؟! (':

برمیدارم الان
مرسی ! ._.*

سلام .
سلام ^_^

(11-07-2014، 21:33)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم در جریان باشی._.

زهره مار ! ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد166 ஜ۩۩ஜ 35
 سپاس شده توسط S R U H ، Mᴏsᴇs ، ღSηow Princessღ ، Mïņ̃†êR
ی کوچه اونورتر از خونمون ی پسر مجرد خونه گرفته .. هر شب خونش مهمونیه :/

0_0
صداش تا اینجا میاد :/
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ღSηow Princessღ ، T A R A
(11-07-2014، 21:34)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 21:31)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 21:30)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از دوستات خودکشی کرده بود؟._.
برای چی؟؟؟

ممتـآز مدرسه بود..)): با دوس پسرش میره بیرون..طرف معلوم نیس..چه بلایی سرش اورده بود..مامانش میگه اومده بود خون شکلِ مرده متحرک بود..

بعد رفت تو اتاقش از طبقه ی پنجم خودشو انداخت پایین..)):

وقتی فهمیدم..نزدیک بود سکته کنم..)):
:|...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
kaffe2
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189

پرش به انجمن: