امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】

(12-07-2014، 16:33)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنم بیا بریم (:

کـجا؟! ._.

(12-07-2014، 16:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا من خواهر شوهرتم :|

من با خواهر شوهر رابطه ی خوبی ندارم ! :V
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】 50
 سپاس شده توسط First Star ، S R U H ، Mïņ̃†êR ، Dead Silence
آگهی
(12-07-2014، 16:28)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 16:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا بیخیال بگو بینم بچتون کی میاد ؟! -_- ._.
هروقت تو بگی ! :V
(12-07-2014، 16:21)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 16:19)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 16:16)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 16:08)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغ تــینا ! ^_^

<<: .. فدات عزیزم ! ^_^*

ترکیه ! >_<

عـه ..-_-
سـرم رفـف ..-_-
خـفـه دیـه .. -_-
چـقد جیغ جیغ میکنین -_-
نمیبینین ملـت کـپـه مرگـشونو گزآشتن ..
__تآرآ نـظرت عوض نـشه عـآ میـری همون ترـکـیه .. ب دسـتور خودم -_- __

ترکیه خز شده |:

بریم دبی .__.

بـآس تآرآی مـنو بـبری "برج العرب" ..
جـآی دیـه اجـآزه نی -__-

تورو ببرم؟! .__.
من سروشو نمیبرم تو که دیگه جای خودتو داری ! :V

اَه اولآ کـه اَ خدآت بآشه ..
دومـن هیجـآ بدون مـن حـآل نمیـده چون بآس یکی رو اعصـآبتون رآ بره خو ..
سومـآ تو سواد موآد ندآری منظورم تآرآیِ مـَـن بیـد -__-
اَه اَه ..
بـعد سـروش رو نبـری صـبآ خـآنومو نمیـبری .. خـآک تو سـرت -__-
اصـن دلـت میـآد -_-
پـوووف -_-
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】 50
 سپاس شده توسط T A R A
(12-07-2014، 16:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 16:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 16:33)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنم بیا بریم (:

داداش جو گیر نشو ^ــ^

اها راستی ._. !

منم خواهر زنش ^_^*

بیا سر مهریه ی تارا دعوا کنیم ^___________^

(12-07-2014، 16:35)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنم بیا بریم (:

داداش جو گیر نشو ^ــ^

اها راستی ._. !

آره راس میگه

ابجی از این به بعد باید به

بزنم احترام بذاری ها

دلش بشکنه من چیکار کنم Angel
:|
یه زن دیگه Angel
 سپاس شده توسط T A R A ، S R U H ، Dead Silence ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(12-07-2014، 16:35)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنم بیا بریم (:

کـجا؟! ._.

من با خواهر شوهر رابطه ی خوبی ندارم ! :V

بریم خونمون |:

قفس دو پرنده عاشقAngel
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط T A R A ، First Star
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
2سیب آلبالو ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@H!V$ *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
First Star ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mahdi0191 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mehrasa80 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Shadow of Death ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SOROU$H ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~JaSmIn~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✯مهرزاد✯ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツℒმMἶმツ

دوسیتون دارمی:bighug:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Magical Girl ، ~JaSmIn~ ، ×ThundeRBolT× ، || Mιѕѕ α.η.т ||
خو دیه خدافظ ._.

تارا و سروش .. مزدوج شدنتان مبارک باد ! ^_^

سروش منم شوخی کردم >_<

خدافظ '_'
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط S R U H ، T A R A ، † αƖιєη †
(12-07-2014، 16:32)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 16:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خووو دیـه بای ..  ._.
رکی بشین |:

چرا ؟ *._.*

من دیه واس تو ارزش نَ آرم ._.
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(12-07-2014، 16:36)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 16:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنم بیا بریم (:

داداش جو گیر نشو ^ــ^

اها راستی ._. !

منم خواهر زنش ^_^*

بیا سر مهریه ی تارا دعوا کنیم ^___________^

(12-07-2014، 16:35)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنم بیا بریم (:

داداش جو گیر نشو ^ــ^

اها راستی ._. !

آره راس میگه

ابجی از این به بعد باید به

بزنم احترام بذاری ها

دلش بشکنه من چیکار کنم Angel
:|
یه زن دیگه Angel

نه بی تربیت |:

مهرزاد بیا زنتو از اینجا ببر

با خواهر زن من درباره مهریه

دعوا نکنی ها دخترشونو بهم نمیدن Angel
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط T A R A ، First Star ، ∆ MeRzaD ∆
یه حسی بهم میگفـت یه چیز جدید زدن نَ کـه گفتگو آزاد بـوده!
(12-07-2014، 16:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیروز چقدر منتظر امروز بودم :V

:v
 سپاس شده توسط First Star ، S R U H

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان