امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】

(12-07-2014، 18:06)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر بی معرفت چطوری خوبی؟
اهورا خوبی؟
رها پ.خ:|
سحررررر:cool:
چه خبرا پوريا
خوبي داداشي
چه خبرا
 سپاس شده توسط پوری ومپایر
آگهی
سلام برید تیتر بدیدBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Navisa. ، First Star ، ×ThundeRBolT× ، || Mιѕѕ α.η.т || ، Dead Silence
(12-07-2014، 18:07)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:02)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.__.
رزی?
هه!
من دیگه هیچ زنی تو اینجا ندارم
قصد ازدواجم ندارم

جیگرم کباب شد ._.

بهم زدی ? ._.*

بمیرم*._.*

چی شده داداشی ؟ *-_-*

میای پ.خ بحرفیم?.__.

اره بیا اهورا ._. ! ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(12-07-2014، 18:06)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر بی معرفت چطوری خوبی؟
اهورا خوبی؟
رها پ.خ:|
سحررررر:cool:

سلام دادا(:
تو چطوری?
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، || Mιѕѕ α.η.т || ، پوری ومپایر
(12-07-2014، 18:07)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:05)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:01)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:00)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها من برات شوهر پیدا میکنم
بایکی از پسرای فلش ازدواج میکنی-_-!

ن ن ن تنکس(((((:
به زودی!
فعلا نه>_^

خخخخخ(((:

ن ممنونم اجی
خودت موافقت میکنی
من بت قول میدم~_^
خوبم مهناز
تو خوبی؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】 82

(12-07-2014، 18:10)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

رسما ری**د تو گ.آ ._.

نقل قول:
خندت بقیه رو تو دل من کشتُ رفت :X

S:

آهنگشو دوس دارم .-.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ~Mahnaz~
مهـــــــــی*_-

خوفی؟^_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(12-07-2014، 18:09)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:05)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:02)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:58)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:55)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يه داداش مثل اميرحسين
يه ابجي هم مثل تينا
خدا به دادم برسه تو اين خانواده .___.*
من که پسر آقاییم تینا هم دخی خانومیه دیه چی میخوایی؟ (:
(12-07-2014، 17:56)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی تو این جم فوش +18 میطلبه
23 سالمه درجه سنی رو ببر بالا باو
 تو روز به روز سنت میره بالا یا سال به سال؟یه روز بازدید کردم زدی 21 یه روز دیگه 22 الانم 23!

آقا فک نکُنین من 15 سالمه ها این اکانت خواهر کوچیکمه!
سال به سال |:
(12-07-2014، 18:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:01)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:59)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر خنگ من 23 اهورا 19 تو 15 اهورا بزرگست تو وسطی من آخری؟ 0_0

در نتیجه من وسطی میشم!|:
امیر یادم باشه به مامان بگم به عمه معلم ریاضیت یه سر بزنه|:

عه؟
تو سرتون پس داداش کوچیکه از همه زودتر  ازدواج کرد اونم 4 بار ترشیدین بابا
من زن دارم
اهور طلاق داده

توی چیز خلم حرمسرا باز نمودی ._.

دادا بزار جوونی کنه(:
منم یه روزی همسن این داداش کوچیکه بودم!
دادا ادامه بدهBig Grin
دس سلیمانو از پشت بستی|:
اینا عین همن هر دوتاتون به ننه نیکی رفتین پس من به بابای نداشتم رفتم.
هوری میخوایی برات زن بگیرم برادر؟
ماعی رو طلاق نده دختر خوبیه
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(12-07-2014، 18:11)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب همه تبریک بگید لطفا من با رجی ازدواج کردم
ماریا لینک درست بده بیایم بازی کنیم

^ـــــــــ^*

مبـ ـــــآرکــ ــــه ♥

راستی میشه یه چیزی بگم امیر آغـآ...؟!
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
سلآم *^-^*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ~Mahnaz~ ، Navisa. ، پوری ومپایر

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان