امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】

(12-07-2014، 18:14)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:08)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:07)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:06)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـ ــآمـ ـــ
(:

این جلسـ ـه چه خستـ ـه کننده بود:|
سلام عزیزم^_^

آتوسـ ـــآ...♥
*^ــ^*
سلـ ــآم عزیزمـ ـــ

خوبـی؟
عالی
یو خوبی؟
منـ ــم عآلـ ــی *^ــ^*

(12-07-2014، 18:13)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم *^-^*

سلـ ـــآمــ عزیزمـ ـــ

^ـ^*

هآو آر یو؟
آگهی
(12-07-2014، 18:16)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:14)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:13)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه ازدواج کردن
فقط میمونه
--->>>رها<<<<---

جآن؟
تا متاهل شدنت چیزی نمونده
به زودی عروس میشی و من ساقدوش
^_^*

زحمت نکش^_^*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】 85

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-07-2014، 18:14)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:13)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم *^-^*
مامان یدونه دیه مثل قارچ رشد کرد |:
شد من = اهوری = امیر

چرا ما بابا نداریم؟

بابا نداری دیه ((( :
نمیتونم بابا بسازم برات ک عزیزم ((( :
قصد ادامه ترشیدگی دارم P:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، || Mιѕѕ α.η.т ||
مهناز:بزار فکرام رو بکنم حالاBig GrinBig Grin
باش باباWink
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(12-07-2014، 18:16)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:15)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:13)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یِس یِس ._.

میام میرسم میگیرمت از پشت بغل

._.

یادش بخیر واسه بهترین دوستم میخوندم ._. !

بهترین دوستت؟ ._.

آره شوخی میکردم :|
آخرش فوش میداد بهم از این آهنگ بدش میومد .-.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
پووووووف ب ما ک میرسه همه میریدنBig Grin
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т ||
(12-07-2014، 18:14)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:13)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه ازدواج کردن
فقط میمونه
--->>>رها<<<<---
 منم موندم!
شوما بعد از عروسی رها ازدواج میکنید
به زودی!
این به زودی ممکنه همین الان باشه یا فردا یا چن ماه دیگه

سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т ||
(12-07-2014، 18:17)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:14)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم *^-^*
مامان یدونه دیه مثل قارچ رشد کرد |:
شد من = اهوری = امیر

چرا ما بابا نداریم؟

بابا نداری دیه ((( :
نمیتونم بابا بسازم برات ک عزیزم ((( :
قصد ادامه ترشیدگی دارم P:

میگ داداش بزرگه رو بدیم ب مامی؟:|
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، ×ThundeRBolT×
(12-07-2014، 18:15)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:14)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:11)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:09)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 18:05)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سال به سال |:
من زن دارم
اهور طلاق داده

توی چیز خلم حرمسرا باز نمودی ._.

دادا بزار جوونی کنه(:
منم یه روزی همسن این داداش کوچیکه بودم!
دادا ادامه بدهBig Grin
دس سلیمانو از پشت بستی|:
اینا عین همن هر دوتاتون به ننه نیکی رفتین پس من به بابای نداشتم رفتم.
هوری میخوایی برات زن بگیرم برادر؟
ماعی رو طلاق نده دختر خوبیه

Big Grin
امیر حوصله چرت و پرتای پشتمون رو ندارم!
حالا فک کردن بین ما چه خبره|:
ن میخوام مجرد باشم فعلا
باشه پس تو فعلا ور دل ننه نیکی بمون

:/\
من پسر مامانی ای هستم:4chs:
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(12-07-2014، 18:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم *^-^*

سلام(:

اهوراع *^-^*
چجوری ؟¿
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان