امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگوی آزاد 168

negar?????????DodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
 سپاس شده توسط BlAcK dAy ، روناك عاشق ، ✘dead~G!ฯГ✘
آگهی
(13-07-2014، 7:10)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 7:09)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من که به شخصه خوابم.

دارم میرم.

آدم حوصلش سر میره.

بای همگی.

moovafeghamSleepy javab bedya
باش.

(13-07-2014، 7:12)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــگوی آزاد 168 27
 سپاس شده توسط روناك عاشق ، ✘dead~G!ฯГ✘
(13-07-2014، 7:09)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من که به شخصه خوابم.

دارم میرم.

آدم حوصلش سر میره.

بای همگی.
باي هانيBig Grin
مواظب چشام باشSmile
دم از بازي حكم ميزني...!
دم از حكم "دل❤" ميزني...
پـــس به زبان قمار برايت مــي گويم…!
قــمار زندگــي را به كــسي با ختم كه"تــك"
"دل❤" را با "خشـت♦" بريد...
جريمه اش "يك عمر" "حـسرت" شد
باخت زيبايي بود…!!!
ياد گرفتم به "دل❤" "دل❤" نبندم
ياد گرفتم از روي "دل❤" حكم نكنم
"دل❤" را بايد "بــُر" زد...
==============================================
 سپاس شده توسط BlAcK dAy ، ✘dead~G!ฯГ✘
(13-07-2014، 7:14)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من که به شخصه خوابم.

دارم میرم.

آدم حوصلش سر میره.

بای همگی.
باي هانيBig Grin
مواظب چشام باشSmile

Big GrinBig Grinخخخخخخخ...بترکی تو...Big GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-07-2014، 7:14)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 7:10)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من که به شخصه خوابم.

دارم میرم.

آدم حوصلش سر میره.

بای همگی.

moovafeghamSleepy javab bedya
باش.

(13-07-2014، 7:12)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها؟!

koooft va ha
javab P.M nadadi
 سپاس شده توسط BlAcK dAy ، روناك عاشق ، ✘dead~G!ฯГ✘
(13-07-2014، 7:11)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 7:07)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوما ها بیدارین ؟! :|

نَ تو خوآب پـُـست میـزآریم .-.
سَلآم .. (:

سلآم (:*

اسمت صبا بود ؟! .__.

من که از ساعت 7 دیشب تا الان بیدارم :|
تـــَـنــهـــایی
(13-07-2014، 7:15)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 7:14)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من که به شخصه خوابم.

دارم میرم.

آدم حوصلش سر میره.

بای همگی.
باي هانيBig Grin
مواظب چشام باشSmile

خخخخخخخ
خودت بتركي(:
باز خنديد جدي گفتم

(13-07-2014، 7:18)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 7:11)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 7:07)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلآم .. (:

اسمت صبا بود ؟! .__.

من که از ساعت 7 دیشب  تا الان بیدارم :|
ايول
من از ساعت 8 ديشب بيدارم:||||
دم از بازي حكم ميزني...!
دم از حكم "دل❤" ميزني...
پـــس به زبان قمار برايت مــي گويم…!
قــمار زندگــي را به كــسي با ختم كه"تــك"
"دل❤" را با "خشـت♦" بريد...
جريمه اش "يك عمر" "حـسرت" شد
باخت زيبايي بود…!!!
ياد گرفتم به "دل❤" "دل❤" نبندم
ياد گرفتم از روي "دل❤" حكم نكنم
"دل❤" را بايد "بــُر" زد...
==============================================
 سپاس شده توسط BlAcK dAy ، ✘dead~G!ฯГ✘
(13-07-2014، 7:19)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 7:15)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من که به شخصه خوابم.

دارم میرم.

آدم حوصلش سر میره.

بای همگی.
باي هانيBig Grin
مواظب چشام باشSmile

خخخخخخخ
خودت بتركي(:
باز خنديد جدي گفتم

(13-07-2014، 7:18)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلآم .. (:

اسمت صبا بود ؟! .__.

من که از ساعت 7 دیشب  تا الان بیدارم :|
ايول
من از ساعت 8 ديشب بيدارم:||||

Big Grin باشه.بایBig Grin
سلام...

سپاس شده توسط BlAcK dAy
آهان بچه ها اینو ببینید روحیه تون تقویت شه.نظر فراموش نشه.http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=133724

(13-07-2014، 7:23)etrisa** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

سلام عشخم.حیف باس برم.Sad

فعلن گلی.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان