امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگوی آزاد 168

(13-07-2014، 11:06)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:05)etrisa** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:03)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم...
های هانی...

سلام...
چطوری؟
گــفـتــــگوی آزاد 168 39

سپاس شده توسط BlAcK dAy
آگهی
(13-07-2014، 11:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 10:59)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 10:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.. think I'll miss you forever

.. like the stars miss the sun in the ,morning sky

._.

فــآطی فکــ کنم باید بینه stars و miss کلمه ی That رو بذاری ...!
که معنــیش بشه : مثله ستارگــان {که} در روزه ابری منتــظره آفتاب هستنــد ...!
اما اگه از تویه یه آهنگ این جمله رو گرفــدی .. نمیشـه .. چون اونا اصطلاحــاته مربوط به خوشـونو تو آهنگاشون میــآرن (:

مال آهنگه ..

ولی خب that نمیخواد که ..

به فارسی که برمیگردونی انگلیسی رو باس یه چیزایی اضافه کنی برای اینکه بهتر جمله رو درک کنی ..

مث عربی !

جمله کاملاً از نظر گرامری درسته _-_

مـــآ تو کلاس زبان یه بار باید یه متنی رو از خودمون مینوشتیــم ، بعد من یه همچین جمه ای رو خوندم دبیرمون گــُفــ بآس that رو اضافه کنی ..!
اون چیزی که تو میگی هس ، ولی وختی میشه معنی کلمرو با اضافه کردنه بعضی کلمه ها کامل تر کرد ، پســ ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
تا حالا سوپر من دیدین ؟ ^_^

من امروز دیدم ^_^
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
من دیــگه برم (:
بآی بــآی :*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘dead~G!ฯГ✘
درود بر همگی
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(13-07-2014، 11:08)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من امروز دیدم ^_^

من دیگه حرفی ندارم:|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Aiden Pearce ، ✘dead~G!ฯГ✘
(13-07-2014، 11:08)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـــآ تو کلاس زبان یه بار باید یه متنی رو از خودمون مینوشتیــم ، بعد من یه همچین جمه ای رو خوندم دبیرمون گــُفــ بآس that رو اضافه کنی ..!
اون چیزی که تو میگی هس ، ولی وختی میشه معنی کلمرو با اضافه کردنه بعضی کلمه ها کامل تر کرد ، پســ ...
اگه خیلی بخوایم formal باشه و جمله کامل باشه اونی که میگی درسته ..

ولی خب جمله ای که من میگم هم از نظر گرامری مشکلی نداره !

چون آهنگ هم هست و باس با تیکه های دیگه ی آهنگ بخونه دیگه خیلی روی گرامر تاکیدی نداره ._.
 سپاس شده توسط Thyme ، ✘dead~G!ฯГ✘
بدرود همگی
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘dead~G!ฯГ✘
(13-07-2014، 11:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:08)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه خیلی بخوایم formal باشه و جمله کامل باشه اونی که میگی درسته ..

ولی خب جمله ای که من میگم هم از نظر گرامری مشکلی نداره !

چون آهنگ هم هست و باس با تیکه های دیگه ی آهنگ بخونه دیگه خیلی روی گرامر تاکیدی نداره ._.

جییییییــغ ..!
انقدر با من بحــث نکن دخدر ..!
منم همیــنو گفدم دیگــه -_-*
اگه تو آهنگ باشه بحثــش جدآســـ
دیگــه میرم (:
بای بای واقعــی ^_^
Unknown
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘dead~G!ฯГ✘
(13-07-2014، 11:08)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من امروز دیدم ^_^
تو خیابون ؟! O_o
 سپاس شده توسط First Star ، ✘dead~G!ฯГ✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان