امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگوی آزاد 168

(13-07-2014، 11:31)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:25)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:23)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سام علیک ._.

سلام سوسک تولهBig Grin
با رجی دوس شدم TongueTongue
دلت بسوزه

این ما رو به چیز میکشه از بس پز میده:|
ذوق مرگ شده یه نویسنده زنش شده (8

اگه یه مدیر زنش بشه که به فنا میرهBig Grin
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، ×ThundeRBolT×
آگهی
(13-07-2014، 11:31)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:25)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:23)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سام علیک ._.

سلام سوسک تولهBig Grin
دلت بسوزه

گــفـتــــگوی آزاد 168 43
Big Grin

اسپم اسپم 
مدیر به این اخطار بده Big Grin
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
میدونی چیشد فاطی ._.

تو خیابون داشتم ماشین میگرفتم بیام خونه ._.

بعدش دیدم یکی داره با کایت تو آسمون پرواز میکنه :|

واسم دست تکون داد :|||

تو ماشین هم گوشی مَرده زنگ خورد بعد پیداش نمیکرد گفت : "پدر سگِ گورت :| "

من داشتم از خنده میترکیدمـ آ ._.

+سلام آیسان و رکی !
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT× ، Ƒαкє ѕмιƖє
(13-07-2014، 11:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:21)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم هـآلـک رو دیدم یه بـآر ._.*  :|
به جان خودم راس میگم ._.

رفته بودیم پارک .. پسره گفت بالای درخت رو نیگا تارزان ._.

منم نیگا کردم بعدش گفتم خاک تو سرت فاطی داره اسکلت میکنه -_-

بعدش دیدم یه چیزی ییهو از بالای درخت افتاد O_O

یه عاقاهه ای بود با ریشا و موهای بلند :|

فقد لباس تنش بود برگ نداشت مث تارزان ._.

یکمی هم سیاه بود که بیشتر شبیه سوسک شده بود تا تارزان -_-

منم یه ایش گفتم رامو کشیدم -_-* !

خوو منم رآس میگم :|

یه روز تو پارک داشتیم همین جوری با دوستام قدم میزدیم ..

یهو یه پسره با شمشیر پلاستیکی زد رو پآم :|

برگشتم دیدم مآسک هالک هم داره :|

گف من هالکم :|

گفتم آفرین :|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ×ThundeRBolT× ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(13-07-2014، 11:31)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سام علیک ._.

سلام سوسک تولهBig Grin
دلت بسوزه

Big Grin

نمیشهBig Grin
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، † αƖιєη † ، ×ThundeRBolT×
(13-07-2014، 11:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:30)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامcof
منم چایی میخوام لامصب >_<

برو برا خودت درس کن:|
کی؟؟0_0

من؟؟0_0

خخخخخ(=

دستشوییم میاد3ساعته نمیرم |:

.__.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ×ThundeRBolT×
(13-07-2014، 11:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:31)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سام علیک ._.

سلام سوسک تولهBig Grin
دلت بسوزه

ذوق مرگ شده یه نویسنده زنش شده (8

اگه یه مدیر زنش بشه که به فنا میرهBig Grin

ن خدایی با رجی خیلی وقته اشنام خیلی دوسش دارم
ولی مدیر هم در نظر دارم برا ن سال دیع ایشاللهBig Grin(شوخی)
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
شلام (=

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT×
(13-07-2014، 11:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:30)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عیلک سلام.خوب هستید شما؟
امضاتُ عوض کن گفتم جیغغ >_<

__

سلام اهورا و آیسان ._.*

سلام فاطی(:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT× ، Ƒαкє ѕмιƖє
سلام اهورا و امیرحسین ._.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، † αƖιєη † ، ×ThundeRBolT× ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان