امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگوی آزاد 168

(13-07-2014، 11:36)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

حلال زاده|:
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، First Star ، ×ThundeRBolT× ، † αƖιєη †
آگهی
(13-07-2014، 11:29)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:26)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:25)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:20)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:18)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (=

اره اومدم ^_^
دیشب مامانِ گیر داده بود ناجور>_<

شوکو پاشو..شوکو برو بخاب!مگه نمیگم پاشو؟

زبون نفهم پاشو دیگه:|

دیگه رابطه ی مادر دخدَری داش خراب میشد^_^
بله بله درک میکنم (=

ولی اگه ننه بنده بود قشنگ الان زیرچشم 2تا بادمجون دلمه ای گنده بود0__0

دعواهای مادراین حده لامصب |=
 :|

الهی بمیرم! پَ کتک خورتم مَلَسِBig Grin
ردیف لامصب دیگه عادت کردم |:

.__.

>__<
من ساعت2ونیم باید برم کلاس خسرو پدر سگcry girl

نمیخآآآآم..! میسوزم:|
(13-07-2014، 11:31)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درودی دوباره
درود هموطن (:
(13-07-2014، 11:34)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شلام (=
فرینازولی (:

سلااااااااام
(13-07-2014، 11:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اهورا و امیرحسین ._.
وعلیک سلام نورپرک .-.
گــفـتــــگوی آزاد 168 45
 سپاس شده توسط First Star ، F A R ! N
(13-07-2014، 11:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاطره تعریف کُنیههه ؟ ^_^

من اینقد خاطره دارم ! ._.

تعریف کنم ؟ :|

فاطی از اون خاطره میدونی آ ! ^_^ :|

آ راستی واستا عکس جدیدای اُمید رو برات پ.خ کنم ..

ی عکس ازش گرفتم جلوش ماشین پُلیسه :| ..

کُلاه منم دزدید ! ._.
Heart ____ Heart

(..*)
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη † ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(13-07-2014، 11:36)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:34)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:30)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم چایی میخوام لامصب >_<

برو برا خودت درس کن:|
کی؟؟0_0

من؟؟0_0

خخخخخ(=

دستشوییم میاد3ساعته نمیرم |:

.__.

|:
اینجور ادما یه اسم خوبی دارنBig Grin

گشادع رو:|

دمت گرم:|
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(13-07-2014، 11:36)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:34)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:30)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم چایی میخوام لامصب >_<

برو برا خودت درس کن:|
کی؟؟0_0

من؟؟0_0

خخخخخ(=

دستشوییم میاد3ساعته نمیرم |:

.__.

|:
اینجور ادما یه اسم خوبی دارنBig Grin

گشادع رو:|
|=

عجب!!! 0__0
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
سرعت من کمه یا فلش مشکل داره ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگوی آزاد 168 45
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(13-07-2014، 11:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاطره تعریف کُنیههه ؟ ^_^

من اینقد خاطره دارم ! ._.

تعریف کنم ؟ :|

فاطی از اون خاطره میدونی آ ! ^_^ :|

آ راستی واستا عکس جدیدای اُمید رو برات پ.خ کنم ..

ی عکس ازش گرفتم جلوش ماشین پُلیسه :| ..

کُلاه منم دزدید ! ._.

اُمید ._________. ؟

دلم براش تنگ شده ._.*

خنده هاش هنوز تو گوشمه >___<

همیشه باهام فوتبال بازی میکرد این امید :|

6 سالشه :|

+سلام مهرزاد ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
*^________^*
آخجون امروز با اون پیرمرده کلاس زبون دارم (=

بعد از شاخین خیلی دوس دارم برم به این پیرمرده پیشنهاد ازدواج بدم! (=

خیلی خوبه همه رو از بیخ قهوه ای میکنه ((=
گــفـتــــگوی آزاد 168 45

سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(13-07-2014، 11:38)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:29)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:26)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:25)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:20)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیشب مامانِ گیر داده بود ناجور>_<

شوکو پاشو..شوکو برو بخاب!مگه نمیگم پاشو؟

زبون نفهم پاشو دیگه:|

دیگه رابطه ی مادر دخدَری داش خراب میشد^_^
بله بله درک میکنم (=

ولی اگه ننه بنده بود قشنگ الان زیرچشم 2تا بادمجون دلمه ای گنده بود0__0

دعواهای مادراین حده لامصب |=
 :|

الهی بمیرم! پَ کتک خورتم مَلَسِBig Grin
ردیف لامصب دیگه عادت کردم |:

.__.

>__<
من ساعت2ونیم باید برم کلاس خسرو پدر سگcry girl

نمیخآآآآم..! میسوزم:|

خسروکدوم خریه؟؟!!O_o

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: