امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگوی آزاد 168

(13-07-2014، 12:10)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس دیه چرت نگوDodgy

تو مامان یا بابای من نیستی
گــفـتــــگوی آزاد 168 53
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
آگهی
(13-07-2014، 12:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جهنم اصلاً اونم مال خودم Big Grin -_-

خب پسر باس خوشتیپ باشه دیگه خوشگلی مال دختراس ._. !

آره کپش خیلیی خوشگل بود -_-* !

منم خوشم میاد کپ میمون رو هم شیک میکنه :|

مال خودت ! :|

فاطی تیریپ رضا رو هم همینجوری کن :| منکهک دستم بهش نمیرسه ولی خو تو اینکار رو بکن :| ! ..

از این تیریپا خوشش نمیاد ._. !

وایی آره .. آقا دوستان کسی ی کپ فروشی سراغ نداره ؟ میدونی کپ خوبه جنسش پلاستیکی باشه .. ینی از این چیزی آ .. نه پارچه ای /:

پارچه ای زود زود کثیف میشه .. اگه بخوای بشوریش هم اون شکل و شمایلش رو هم از دست میده .. :|

بهتون پیشنهاد میکنم هر رنگی بخرید جز زرد ! :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگوی آزاد 168 53
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، † αƖιєη †
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://partymetal.blogfa.com/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://partymetal.blogfa.com/
علی تو ک میگی بدع بازدید هارو از دیروز صبتالا نگاکن
(13-07-2014، 12:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امید مال من نی ! :| ..

نمیخوام هم باشه .. فقد تیریپش خشگله .. امید و آرمین و سعید .. پسر خوشتیپای میدونن چند نفر دیگه هم هستن که من زیاد باهاشون حال نمیکنم .. ولی خدایی تیریپ امید رو داشتی ؟ ._.

من اینقد خوشم میاد وقتی ی پسر کپ بزاره رو سرش ! .. ._.
اگه یه پسری زشت باشه .. :|

ولی تیپ و اخلاقش خیلی باحال باشه چی ؟! :|

یه پسره هس یعنی تـــه تیپه :|

کلاه کپ و شلوار بگی و ... :|

اخلاقشم که همه با حاش حال میکنن :|

ولی قیافه نداره :|

عکسو نشون بدم ؟ :|

نظرت راجبه این چیه ؟! :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(13-07-2014، 12:09)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجاست ای یار آغوش تو !!!!

p343
O_o

|=
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
رفتم ناهارمو میل کردم (((:

حالام میخوام برم کلاس زبون پیش اون پیرمرد خوشتیپه *^____________^*

آخجون Big Grin

خدافیوض! ^-^

سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє
خدافظ ×_×_×_×
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، tyjtfhdhr ، † αƖιєη †
(13-07-2014، 12:08)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ توآیلآیت چقد صحنه داره -_-

اسپارتاکوس و امریکن پای رو ندیدی:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، tyjtfhdhr ، † αƖιєη † ، ◄Iяαи►
(13-07-2014، 12:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 12:03)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 12:01)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:59)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

کسی این فیلمو دیده ؟ -ــــ-
http://8pic.ir/images/ifgz70ezcig9d5crcbll.jpg

اواتارات روز به روز دارن زشت تر میشن :|

اواتار نزارری بهتره :/

پسر خالم دیده ^_^*

:|

اشکال نداره :|

چطور بود ؟

(13-07-2014، 12:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 11:59)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

کسی این فیلمو دیده ؟ -ــــ-
http://8pic.ir/images/ifgz70ezcig9d5crcbll.jpg

سلام محمد ! (:

جیغغغ این فیلمه ؟ ^_^

من دیدم .. باید قشنگ باشه ! :|

ندیدم ! ._.

تو اصلا چی دیدی :|

اصولا فیلمای تام کروز قشنگن!
مثه اخرین فیلمشoblivionخیلی جالب بود
ارزش دیدن دارن..

تو هم فیلم فراموشی رو دیدی ؟ (:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mohammad 77
http://zero-themes.blogfa.com/page/s-10 عزیزم اینو ! ^_^ ._.

نقل قول: اوممممـ..من دلم یه چیزی میخواد (#..)

هیهیهیهی چی ؟ ._.*
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگوی آزاد 168 53
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان