13-07-2014، 12:14
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-07-2014، 12:15، توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ.)
(13-07-2014، 12:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-07-2014، 12:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جهنم اصلاً اونم مال خودم-_-
خب پسر باس خوشتیپ باشه دیگه خوشگلی مال دختراس ._. !
آره کپش خیلیی خوشگل بود -_-* !
منم خوشم میاد کپ میمون رو هم شیک میکنه :|
مال خودت ! :|
فاطی تیریپ رضا رو هم همینجوری کن :| منکهک دستم بهش نمیرسه ولی خو تو اینکار رو بکن :| ! ..
از این تیریپا خوشش نمیاد ._. !
وایی آره .. آقا دوستان کسی ی کپ فروشی سراغ نداره ؟ میدونی کپ خوبه جنسش پلاستیکی باشه .. ینی از این چیزی آ .. نه پارچه ای /:
پارچه ای زود زود کثیف میشه .. اگه بخوای بشوریش هم اون شکل و شمایلش رو هم از دست میده .. :|
بهتون پیشنهاد میکنم هر رنگی بخرید جز زرد ! :|
آیسان Ammar wilson
تو اف بی میشناسی?
(13-07-2014، 12:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-07-2014، 12:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-07-2014، 12:03)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-07-2014، 12:01)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-07-2014، 11:59)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
کسی این فیلمو دیده ؟ -ــــ-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/ifgz70ezcig9d5crcbll.jpg
اواتارات روز به روز دارن زشت تر میشن :|
اواتار نزارری بهتره :/
پسر خالم دیده ^_^*
:|
اشکال نداره :|
چطور بود ؟
(13-07-2014، 12:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-07-2014، 11:59)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
کسی این فیلمو دیده ؟ -ــــ-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/ifgz70ezcig9d5crcbll.jpg
سلام محمد ! (:
جیغغغ این فیلمه ؟ ^_^
من دیدم .. باید قشنگ باشه ! :|
ندیدم ! ._.
تو اصلا چی دیدی :|
اصولا فیلمای تام کروز قشنگن!
مثه اخرین فیلمشoblivionخیلی جالب بود
ارزش دیدن دارن..
تو هم فیلم فراموشی رو دیدی ؟ (:
اره.__.
ادم فیلم بازی هستم(: