امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگوی آزاد 168

(13-07-2014، 12:29)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صد دفعه نگفتن با این رکی نگرد؟ :|

من و رکی فقد میرم نماز بخونیم *._.*
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη †
آگهی
(13-07-2014، 12:29)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 12:28)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه علی بیشتر نمیشنامAngel

علی 1( Thief ) یا علی 2 ( سادیسمی )؟ 
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

هق (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــگوی آزاد 168 59
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
(13-07-2014، 12:30)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 12:28)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه علی بیشتر نمیشناسمAngel

علی ١ = مرض درودی Big Grin

علی ٢ = خودم

علی ١ = مرض درودی
علی 2 = سادیسمی Big GrinUndecidedDodgy
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Y.a.S.a.M.i.N
(13-07-2014، 12:30)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 12:28)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تهاجم فرهنگی :V

جنگ نرم.سآفت وآر حآلآ هرچي ولش.............خوفي سآرآ ؟(:

Yea ._.
U? ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
عاقا همون علی ★★★★ali★★★★
!!!!:}}}
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Jack Daniel'ѕ
(13-07-2014، 12:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 12:24)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی زشته ولی مهم اخلاق و تیپه ._.

جالا اینا زشتن :|

ولی تیپش تو بعضی موقعه یه جوری میشه که ادم می خواد بخورتش :|

یه حقیقتی رو کسی راجبم نمیدونه :|

مـن عــــــآشق پسرام >_<  :|

البته اون خوش تیپ و باحالاشون :|

جییییییغ :|

امیر و پارسا و پوریا و مهدی هم مث اینان ._.

مخصوصا پارسا وقتی تریپ بگی میزنه دلت میخواد بخوریش :|

اوففف ._.

همین پسره :|

تو زمستون که رفته بودیم باغ بالا ( پارکه ایرانیان ) برف بازی کنیم :|

خیلی *ن شده بود :|

وارد باغ شدیم گف

- بدم برف بخوری ؟ :|

+ ها ؟ O_O

بعد من پشت کردم اومد برف بزاره تو دهنم ولی کرد تو چشمم :|

خط چشمم پخش شد چشمم سیاه شد :|

بر گشتم یه دونه خابوندم تو گوشش :|

اونم یه دونه خابوند تو صورتم :|

بعد بعدش عذر خواهی کرد :|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، First Star
سلام..
 سپاس شده توسط ✘dead~G!ฯГ✘
(13-07-2014، 12:30)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 12:27)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 12:26)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

We tried .. And we failed .. But I loved you

هعی ._.

سلام *._.*

خوش به حآلت حداقل تو ترآيش كردي -_-

اهنگه :|||

كي خونده ؟(((: نشنيدمش (((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Magical Girl
(13-07-2014، 12:31)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 12:29)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صد دفعه نگفتن با این رکی نگرد؟ :|

من و رکی فقد میرم نماز بخونیم *._.*

من خودم اما جماعتم ._.

دفعه ی بعدی با هم میریم ^_^ :|
 سپاس شده توسط First Star ، † αƖιєη †
(13-07-2014، 12:31)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 12:30)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه علی بیشتر نمیشناسمAngel

علی ١ = مرض درودی Big Grin

علی ٢ = خودم

علی ١ = مرض درودی
علی 2 = سادیسمی Big GrinUndecidedDodgy

علی ١ = مرض درودی
علی ٢ = یه انسان عادی
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان