امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگوی آزاد 168

علی صاحابش اودم تموم کنBig Grin
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ ، šhεïdα
آگهی
امیر به تو هیچ ربطی نداره که مهی ساپورت میپوشه|:مهناز ساپورت پوشیدنش هیچ اشکالی نداره،اما تا اونجایی که من میددونم تو هر چی بپوشی اشکال داره|:عکساتو بزار همه ببینن|:
وقتی خودت تیپت در حد******مونگولیه،تیپ مهی رو مسخره نکن|:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، šhεïdα ، Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، || Mιѕѕ α.η.т ||
شما یک پیام خصوصی خوانده نشده دارید از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پگی با موضوع دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام

:|

فعلا..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط T A R A ، šhεïdα ، Brooklyn Baby ، || Mιѕѕ α.η.т || ، Y.a.S.a.M.i.N
(13-07-2014، 15:57)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|

آواتار دزد-_- ...

+تارا سوالی ندارم ک بپرسم Confused ...

باشه-_-..

میپرسم..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط T A R A ، šhεïdα ، ~Mahnaz~ ، ~KiAηA~ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Brooklyn Baby ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(13-07-2014، 15:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 15:55)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 15:54)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 15:53)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 15:50)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس .......
97 درصد ساپورت خالصDodgy

واقعا ؟
ب جان مادرمDodgy
اون عکسا رو ب تو میداد الان پیش....

آخه خیلی آدم مثبتیه
بهش نمیاد
قیافه آن باشه تن همین وضعیت رو میگیره دیه
من آ گذاشتم منظور بد نگیرن تو منظور بد بگیرBig Grin

خب خب خب
بسه دیه الان بدبخت میشیم

چقدر هوا گرمه نه ؟ Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط šhεïdα ، ~Mahnaz~
بآیHeart
گــفـتــــگوی آزاد 168 104

گُـل مَـטּ گآهے بـבاـפֿـلاـᓆ פּ ڪҐ حوصـِلـہ פּ مَغــرور بـوב...
امــّـــــا..
مانـבنـــے بــوב .
ایـטּ بـوבنـَش بـوב ڪـِـہ اפּ را تبـבیــل بـہ گـُــل مـטּ ڪرבه...✿

گــفـتــــگوی آزاد 168 104
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(13-07-2014، 15:56)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 15:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینستای نیمارو فالو کردم^__^خاکبرسر هیچکیرو فالو نمیکنه|:عشقه اصن^__^

آدرسشو بـده      *ـــ*

(13-07-2014، 15:20)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی|:من بخاطر مهدی بات قر نیستم|:چرا اون شب با اینکه انلاین بودی،جوابمو ندادی؟؟

ننم گیر دآده بود بخوآبم -_-

وخ نکردم بنویسم.
مگه اینستا داری؟؟؟0__0

اوکی(:

مهی هنو عکسای امیرو داری؟؟؟

بم بدتشون،کار دارم...
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، ~Mahnaz~
(13-07-2014، 15:58)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر به تو هیچ ربطی نداره که مهی ساپورت میپوشه|:مهناز ساپورت پوشیدنش هیچ اشکالی نداره،اما تا اونجایی که من میددونم تو هر چی بپوشی اشکال داره|:عکساتو بزار همه ببینن|:
ببین اینجا محمدودیت دارع همین الان ب بهمونه ی پخش کردن عکس باس جفتتون محروم شدی
تو هر جای اون متن اسم مهناز رو دید  بیا بعد بحرف افتاد عقده ای بچه دیع هم با من نحرف چون اصن اعصاب حر****مث تورو ندارمDodgy
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т ||
(13-07-2014، 15:58)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(.. *) 

تآزه نمیدونس من 5 تا سآپورت رنگی دآرم |:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، || Mιѕѕ α.η.т ||
مرزاد|:اوردی اونایی رو که گفتمو؟؟
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان