امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگوی آزاد 168

(13-07-2014، 17:44)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 17:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 17:41)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 17:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شلوغه!
سلام:ngh:
اهورا اینا میخوان زن بگیرن واست -_-

منم اجازه نمیدم -_-

گفته باشم -_-

باس اجازه ی آباجیت رو داشته باشی *-_-* !

هرچی ابجی بگه.__.
چه مظلوم شدمBig Grin

هر چی من بگم(:

من آبجی بزرگتم!

نه بیشتر نه کمتر؟!

بگو چشم ..

من بخوام زن بگیرم باید اجازه هفت جد و خاندان رو داشته باشم:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، First Star ، Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
(13-07-2014، 17:44)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تف به این سرعت لعنتی!
اه اه
باس در این پاپ نت رو گل کرفت >_<

بذارید مشخصات بدم به اون جدیدا :
فرید معروف به فرید شومپت :V
عضو بسای بسیار بسیار قدیمی
17-18 ساله
یه جایی بین تهران و کرج
بسیار شوخ و درعین حال عاقل
آهنگ محبوب ستاره بارون از سامی بیگی
متولد اسفند
+بسیار روشنفکر و اهل تحلیل و بررسی بعضی از مسائل

(. .)

شماره حساب؟!

کلاس چندی عمو جون..؟!

به یاد نمیآرم حتی یک بار شمارو توی جمعمون دیده باشم..+_+

من نمیدونم چی میرسه به برخی کاربر هـآ..!Dodgy
(13-07-2014، 17:45)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 17:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 17:42)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اهورا ._.

یه دعوایی سرت بود :V

دعوا?0__0
من کدوم گوری بودم
سلام نورا(:

لینک بدوم بخونی فقط بخندی ؟ Big Grin

ای خدا :V

بده نوراBig Grin
 سپاس شده توسط First Star
(13-07-2014، 17:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 17:41)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 17:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شلوغه!

منم اجازه نمیدم -_-

گفته باشم -_-

هرچی ابجی بگه.__.
چه مظلوم شدمBig Grin
اهورا -__-

فعلا هیچیکیو نمیگیری Sleepy

کسی هم آبجیت نیست ب غیر از من Sleepy
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(13-07-2014، 17:45)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 17:42)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شلوغه!
سلام!
(13-07-2014، 17:40)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمی نشد))):

مگه میشه؟
رو اون کلیک کن ادیتور پیشرفته رو انتخاب کن بعد ذخیره رو بزن

به پارمیدا خوبی!?

سلام داش امیر
خوبم
تو چطوری?Big Grin

خوبم فقط میدونی که؟
سرت دعوا بود
گــفـتــــگوی آزاد 168 145

(13-07-2014، 17:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 17:44)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شلوغه!

منم اجازه نمیدم -_-

گفته باشم -_-

هرچی ابجی بگه.__.
چه مظلوم شدمBig Grin

هر چی من بگم(:

من آبجی بزرگتم!

نه بیشتر نه کمتر؟!

بگو چشم ..

من بخوام زن بگیرم باید اجازه هفت جد و خاندان رو داشته باشم:|

این من بودم زحمتتو کشیدم:|!

تو جوب بزرگت کردم-_-*
(13-07-2014، 17:44)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: پسرم فریــدگــفـتــــگوی آزاد 168 145 میشه یه بار کاربرای اون زیرو کپـی کنـی اینجـآ..؟!گــفـتــــگوی آزاد 168 145 به یاده گذشتـه..@_@

من حاضرم بهت بدم..گــفـتــــگوی آزاد 168 145فقط بیـآ..گــفـتــــگوی آزاد 168 145

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@H!V$ *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Adl!g+ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Apple 50 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
First Star ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Shadow of Death ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آتوسا(1) ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیررضا* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلنا654321 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مـــــــهــنــاز ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهیــار ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஐற£ℒἶ†дஐ *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♫RAHA♫ *، 1 مهمان

بچه ها شاهد باشید شیوا حقوق منو میده که بیام!!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، -м α є ∂ є- ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Adl!g+ ، Shadow of Death ، # αпGεʟ ، ღSηow Princessღ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(13-07-2014، 17:46)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حالا هم از صابر سپاس گرفتم هم از فرید ^_^

:|
نسترن تو اون موقع ها مگه تو گفت و گو ازاد نبودی؟؟
که فرید خیلی سپاس میداد
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Shadow of Death ، Mσηѕтєя Gιяℓ
تاپیک را زدم:|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=135642

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، -м α є ∂ є- ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(13-07-2014، 17:45)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 17:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 17:42)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اهورا ._.

یه دعوایی سرت بود :V

دعوا?0__0
من کدوم گوری بودم
سلام نورا(:

لینک بدوم بخونی فقط بخندی ؟ Big Grin

ای خدا :V

از خنده می میره:|
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان