امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170|

(15-07-2014، 19:46)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیـ سلام!

رها جون! تو تایپک سوال متدل اول نوشته بودی نویسنده بزودی مشخص میشن!

حالا تا مشخص بشه 1 ماه طول میکشه؟یا نه؟

هنوز نویسنده بعضی بخشا معلوم نیست!!!
گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 12
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т ||
آگهی
(15-07-2014، 19:48)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:48)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:46)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:45)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:44)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ی نفر ی اسم بگه تولد کیه

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: #marya#، amir303، deymon 20، Mohammad 77، SomeOne ×، امیرحسین@، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ، ⁿâ$târàⁿ، ★★ Ali ★★، ♛ℯℛℱἁℵ♛، ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮، ✯مهرزاد✯، 3 کاربر پنهان، 2 مهمان
منSmile))

خدانکنه(:
جیغ>__<
خدا بکنه تولدم کادو یادت نره

تولد من نمیام خونتون(:

با فراری بیا دنبالم
باشه میام^__^

(15-07-2014، 19:49)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
نمونشم خودتی :| یا خودت بودی

من با همه خوب هسم و خوب هم بودم یکی از دلایلی که مدیر شدن همین رفتارم بود.

ولی اونهایی که تو من تغییر احساس کردن به خاطره " بسته شدن تاپیک های بی کیفیتشون " بوده :v

خیلیاشونم بعد از اینکه باهام دو کلمه حرف زدن اینو اعتراف کردن !

واقعا(:

من راضیم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(15-07-2014، 19:45)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_- تو دیه از اون دسه ادما نشو که بعد مدیریت عوض میشن -_-

تو فلشخور یه سریا بودن و هستن اول که کاربر عادی بودن با همــــــــه دوست بودن با همه مهربون بودن به همـــــــــه سپاس میدن همرو عشقم گلم فدات شم .. خلاصه پاچه خواری :|

بعد که به مدیریت رسیدن انگار تخت پادشاهی بهشون داده باشن خودشونو " شاخ " اعلام کردن :v

هنوز که هنوزه اینا داستانین :v
عوض شدن بعد از مدیریت ؟ |:

مشکل اینجــاست " اصن میرم ت وتیم مدیریت " م بخوام عوض شم؟ :||

نه من هیچوقت اونطوری نمیشم ..

حتی تو ی انجمن مدیر ک بودم همونطوری رفتار میکردم ..

ولی واس خاطر یـه بحث ، مقاممو گرفتن !

چقد رفتم ب مدیرش التماس کردم اخرم مقاممو برنگردوند .

ولی واس چن ماه پیشه :| دیگه مقام ت واون انجمن بی صاحاب واسم مهم نی *._.

فقط ب نویسندگی تو فلش فک میکنم *._.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(15-07-2014، 19:49)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:48)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:47)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:46)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:44)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ی نفر ی اسم بگه تولد کیه

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: #marya#، amir303، deymon 20، Mohammad 77، SomeOne ×، امیرحسین@، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ، ⁿâ$târàⁿ، ★★ Ali ★★، ♛ℯℛℱἁℵ♛، ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮، ✯مهرزاد✯، 3 کاربر پنهان، 2 مهمان

یکی از ایناس؟

ن تو دولت سروکار دارعBig Grin

نسترن؟
رضا؟
علی؟
رز؟
عرفان؟
تینا؟
امیرحسین؟
مهرزاد؟
محمد؟
نیوشا؟

کدوم عرفان ؟

هم تو
هم عرفان مدیره
رها تولد کیه؟

سپاس شده توسط Ξrιc logιc ، #marya#
(15-07-2014، 19:49)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:46)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:45)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:43)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و خداوند سلام را آفرید:|

و خداوند فضول را هم آفرید

علی ...............................25r3025r30

حرف حق زدم دیگه Big Grin
KhErKEyF ShoDi???

بابا این خدا نخود آش هم آفریده!!!!
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(15-07-2014، 19:48)deymon 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسایی که درمورد قدیم چیزایی یادشونه ... چند بعد هم اومدم مشکلم رو به همه گفتم ... صرفا جهت اطلاع ... اگه فکر میکنی من کاری کردم در حقتون که دلخورید هنوز لطفا خصوصی نامه بدید تا بیشتر بحرفیم و ماجرا رو براتون توضیح بدم با تشکر /// درضمن من هیچ کدوم از شما ها رو نمیشناسم از قدیمی ها طلب بخشش کردم ... خیلی ها هم البته نام کاربریشون مثل اینکه عوض شده
ببین من ازت یه سوال دارم.

چی شد که زنده شدی؟ :v
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Dead Silence ، || Mιѕѕ α.η.т ||
یکـی بیـآد بغض قلـم..|:

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=117440&pid=2180181#pid2180181

آوا..مشکلـی پیش اومـده ..؟! -_-
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
Bye Bye BlushBlushBlushBlush :|
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Dead Silence
(15-07-2014، 19:49)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
نمونشم خودتی :| یا خودت بودی

من با همه خوب هسم و خوب هم بودم یکی از دلایلی که مدیر شدن همین رفتارم بود.

ولی اونهایی که تو من تغییر احساس کردن به خاطره " بسته شدن تاپیک های بی کیفیتشون " بوده :v

خیلیاشونم بعد از اینکه باهام دو کلمه حرف زدن اینو اعتراف کردن !
تو همه رو بیکیفیت میدیدی اخهگــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 12
منم اعتراف میکنم گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 12
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط melodi+ ، || Mιѕѕ α.η.т ||

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان