امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170|

امیربیکار شده داره ب همه سپاس میدهBig Grin
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
آگهی
(15-07-2014، 19:53)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:42)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه نویسنده بشم دیگه سپاسایه منو با این اسم نمیبینید ||: ^_^

همینطوری سپاسام خُشگله چه برسه رنگ صورتی بشه ..

ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ

ولی اصلا ناراحت نیستم ک نویسنده نمیشم ..

^_^ !

فرصت دارم ..
 هیـ من فک میکُنم نویسنده میشی!

خدا کنه نویسنده ها 1 ماه دیگه مشخص شن تا من تا اون موقع شرایطو کامل کُنم!

این دفعه مطمئنم نویسنده میشم!

فیلم و سینما و بخش آهنگ و موسیقی ^__^*
نویسنده میشه(:
 به گفته رها هنو نویسنده چن بخش کامل نیConfused
(15-07-2014، 19:53)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:50)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:49)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:48)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:47)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن تو دولت سروکار دارعBig Grin

نسترن؟
رضا؟
علی؟
رز؟
عرفان؟
تینا؟
امیرحسین؟
مهرزاد؟
محمد؟
نیوشا؟

کدوم عرفان ؟

هم تو
هم عرفان مدیره
رها تولد کیه؟
بگم؟^__^
فهمیدیم باو
(15-07-2014، 19:53)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولده...

تولده...

آیت و الله حضرت عالی مقام معظم رهبری اقای امام خامنه ای هس(:

امشب تو خونش پارتی گرفتهBig Grin

خیلی روز مهمیه/:
گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 15

سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، #marya# ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، Dead Silence
(15-07-2014، 19:55)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تو همه رو بیکیفیت میدیدی اخهگــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 15
اون موقع من تنها مدیری بودم که فعالیت میکرد تو گ.ا واسه همین به نظرت میاد من همرو بی کیفیت میدیدم -_-*

آوا یادتـه..؟!همش بر علیهت تاپیک میزدن..؟!Big Grin

من هِـی بهت میگفتم..؟!Angel
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(15-07-2014، 19:53)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:42)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ

^_^ !

فرصت دارم ..

فیلم و سینما و بخش آهنگ و موسیقی ^__^
why not ? (:

نه عزیز ! من نمیشم .. تا وقتی یه نفر تو مدیریت هست خواب نویسندگی رو هم نمیبینم (:

اهوم ! موفق باشی ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، # αпGεʟ ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(15-07-2014، 19:56)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:54)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:52)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:49)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
نمونشم خودتی :| یا خودت بودی

من با همه خوب هسم و خوب هم بودم یکی از دلایلی که مدیر شدن همین رفتارم بود.

ولی اونهایی که تو من تغییر احساس کردن به خاطره " بسته شدن تاپیک های بی کیفیتشون " بوده :v

خیلیاشونم بعد از اینکه باهام دو کلمه حرف زدن اینو اعتراف کردن !

:229:

ولی خدایی این امیر ادم بود عوض نشد  افرین امیرگــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 15
Wink
(15-07-2014، 19:54)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تغیری تو اوا نمیبینم ! :v

درسته قدیمی نیستم ولی گ.آ هایه قبلی رو خوندم ×!×

ولی دو تا از مدیرا خیلی عوض شدن بعد از مدیریت :c .. !
منم تاریخ خواندم!

خیلی قشنگه!

مخصوصا تاریخ یران باستان
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
فــقط یــه ایــرانی میـــتونه با سِـــت کامــل آدیداس و نایک
بره بشیـــنه قـــهوه خــونه قـــلیــون بکشـــه
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، tyjtfhdhr ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، Jack Daniel'ѕ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، # αпGεʟ ، saeedrajabzade
(15-07-2014، 19:56)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:52)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:49)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف حق زدم دیگه Big Grin
KhErKEyF ShoDi???

بابا این خدا نخود آش هم آفریده!!!!
Ab GheTe DaDa((((:

پس مواظب خودت مخصوصا دهنت باش Big Grin
میفهمی که چی میگم ؟
OmG 
:|
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Jack Daniel'ѕ
هرکی درست میگف ی شارژ میدادم حیف^_^*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-07-2014، 19:56)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ

^_^ !

فرصت دارم ..

فیلم و سینما و بخش آهنگ و موسیقی ^__^*
نویسنده میشه(:
 به گفته رها هنو نویسنده چن بخش کامل نیConfused
(15-07-2014، 19:53)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:50)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:49)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:48)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسترن؟
رضا؟
علی؟
رز؟
عرفان؟
تینا؟
امیرحسین؟
مهرزاد؟
محمد؟
نیوشا؟

کدوم عرفان ؟

هم تو
هم عرفان مدیره
رها تولد کیه؟
بگم؟^__^
فهمیدیم باو
(15-07-2014، 19:53)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولده...

تولده...

آیت و الله حضرت عالی مقام معظم رهبری اقای امام خامنه ای هس(:

امشب تو خونش پارتی گرفتهBig Grin

خیلی روز مهمیه/:
نفهمیدی بهت گف خیلی فرق داره :/
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، # αпGεʟ
(15-07-2014، 19:55)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:53)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسترن؟
رضا؟
علی؟
رز؟
عرفان؟
تینا؟
امیرحسین؟
مهرزاد؟
محمد؟
نیوشا؟

کدوم عرفان ؟

هم تو
هم عرفان مدیره
رها تولد کیه؟

من تولدم 22 بهمنه گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 15

عجب روزی:|
روزه تولدم همیشه تعطیله گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 15 
ولی همیشه برف میاد :|
[quote pid=2185777 dateline=1405443320]
نقل قول: تو همه رو بیکیفیت میدیدی اخهگــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 15
اون موقع من تنها مدیری بودم که فعالیت میکرد تو گ.ا واسه همین به نظرت میاد من همرو بی کیفیت میدیدم -_-*
[/quote]
اوه گاش مدیریت گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 15اخر نفهمیدم تو بودی بهم میگفتی بچه کوچولو گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 15
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان