امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170|

نقل قول: اگه خواستی ب تمسخر بگیری حداقل ی حرفی میزدی ک ربط داشت |:

مخاطب من اوا بود هرچی فک میکنم شمارو یادم نمیاد |:
مرضی پیاز داغو کم کنbathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، # αпGεʟ ، امیررضا* ، Dead Silence
آگهی
(15-07-2014، 19:56)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:52)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:49)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف حق زدم دیگه Big Grin
KhErKEyF ShoDi???

بابا این خدا نخود آش هم آفریده!!!!
Ab GheTe DaDa((((:

پس مواظب خودت مخصوصا دهنت باش Big Grin
میفهمی که چی میگم ؟

علی ولش کن!×!
گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 18
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، tyjtfhdhr
وای خُــدا

ایندفعه هیچی جلو منو برا نویسندگی نمیگیره!

هیـ کُنجکاوم بدونم تو اکانت قبلیم چی میگذره!

کی پیام داده کی نظر داده تو تایپکام هیـ!
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، # αпGεʟ
(15-07-2014، 20:00)deymon 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسایی که درمورد قدیم چیزایی یادشونه ... چند بعد هم اومدم مشکلم رو به همه گفتم ... صرفا جهت اطلاع ... اگه فکر میکنی من کاری کردم در حقتون که دلخورید هنوز لطفا خصوصی نامه بدید تا بیشتر بحرفیم و ماجرا رو براتون توضیح بدم با تشکر /// درضمن من هیچ کدوم از شما ها رو نمیشناسم از قدیمی ها طلب بخشش کردم ... خیلی ها هم البته نام کاربریشون مثل اینکه عوض شده

شما هم هِی اینو بگو..|:

اینجـآ کسی قدیمـی نیس جز +ملـودی..|:

پس میتونی بری..من میگم به قدیمیـآ..|:
 سپاس شده توسط melodi+ ، tyjtfhdhr
Confusedعشقم آنلاینه بسم الله
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(15-07-2014، 20:02)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی ومپایر ؟؟؟؟؟؟؟؟
اونو از کجا میشناسی؟:|||

نه نه نه علی20 ._.*
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 18
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
سلـامــ ـ  

(((((:
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، # αпGεʟ ، melodi+ ، Jack Daniel'ѕ ، #marya# ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(15-07-2014، 20:02)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:56)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:52)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:49)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

KhErKEyF ShoDi???

بابا این خدا نخود آش هم آفریده!!!!
Ab GheTe DaDa((((:

پس مواظب خودت مخصوصا دهنت باش Big Grin
میفهمی که چی میگم ؟

علی ولش کن!×!
وای عزیزم خوب شد بهش گفتی:|
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
کسایی که درمورد قدیم چیزایی یادشونه ... چند بعد هم اومدم مشکلم رو به همه گفتم ... صرفا جهت اطلاع ... اگه فکر میکنی من کاری کردم در حقتون که دلخورید هنوز لطفا خصوصی نامه بدید تا بیشتر بحرفیم و ماجرا رو براتون توضیح بدم با تشکر /// درضمن من هیچ کدوم از شما ها رو نمیشناسم از قدیمی ها طلب بخشش کردم ... خیلی ها هم البته نام کاربریشون مثل اینکه عوض شده
(15-07-2014، 20:02)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 20:01)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:59)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:57)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا یادتـه..؟!همش بر علیهت تاپیک میزدن..؟!Big Grin

من هِـی بهت میگفتم..؟!Angel
^_^* آره

اکثرا تو بخش سوالات متداول یا معرفی بازیا که مدیر نداشت میزدن ^_^*

در مورد من و آرمینا :>>

علی بم میگف اسمتو عوض کن بزار soltane-ehsas-a2 :>>>

علـی..هعـی..یادشان بخیر..|:

او دیگر مرا نمیشناسد...من نیز خود را معرفی نکردم..Sleepy

روزی که محروم شد قشنگ یادمه....یه بارم داش با صحـرآ دعوا میکرد..!):

من یا بلک دراگون ؟؟
من اصن شمارو میشناسم..؟؟! شما صحرا رو میشناسی..؟؟!-_-

بلـه..|:
 سپاس شده توسط melodi+ ، tyjtfhdhr ، Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  گفتگو آزاد | نُسخه [467]
Wink اگه یه هفته آزاد بودی دوس داشتی باکی و کجا باشی؟
  گفتگو آزاد | نُسخه [466]
  گفتگو آزاد | نُسخه [465]
  گفتگوی آزاد | نسخه ۴۶۴
  گفتگو آزاد | نسخه 463
  گفتگو آزاد | نسخه 462
  گفتگو آزاد | نُسخه [461]

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان