امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170|

(15-07-2014، 20:02)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 20:00)deymon 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسایی که درمورد قدیم چیزایی یادشونه ... چند بعد هم اومدم مشکلم رو به همه گفتم ... صرفا جهت اطلاع ... اگه فکر میکنی من کاری کردم در حقتون که دلخورید هنوز لطفا خصوصی نامه بدید تا بیشتر بحرفیم و ماجرا رو براتون توضیح بدم با تشکر /// درضمن من هیچ کدوم از شما ها رو نمیشناسم از قدیمی ها طلب بخشش کردم ... خیلی ها هم البته نام کاربریشون مثل اینکه عوض شده

شما هم هِی اینو بگو..|:

اینجـآ کسی قدیمـی نیس جز +ملـودی..|:

پس میتونی بری..من میگم به قدیمیـآ..|:
اخ اخ اخ

اما از این روزگار

این پستت خیلی معنی داشت و مفهوم
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т ||
آگهی
(15-07-2014، 20:02)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای خُــدا

ایندفعه هیچی جلو منو برا نویسندگی نمیگیره!

هیـ کُنجکاوم بدونم تو اکانت قبلیم چی میگذره!

کی پیام داده کی نظر داده تو تایپکام هیـ!
اکانت قبلیت نویسنده میشه یا این اکانتت آنیتا؟
(15-07-2014، 20:03)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـامــ ـ  

(((((:

سلام
گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 19

سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ~Mahnaz~ ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(15-07-2014، 20:00)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:57)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:53)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:42)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه نویسنده بشم دیگه سپاسایه منو با این اسم نمیبینید ||: ^_^

همینطوری سپاسام خُشگله چه برسه رنگ صورتی بشه ..

ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ

ولی اصلا ناراحت نیستم ک نویسنده نمیشم ..

^_^ !

فرصت دارم ..
 هیـ من فک میکُنم نویسنده میشی!

خدا کنه نویسنده ها 1 ماه دیگه مشخص شن تا من تا اون موقع شرایطو کامل کُنم!

این دفعه مطمئنم نویسنده میشم!

فیلم و سینما و بخش آهنگ و موسیقی ^__^
why not ? (:

نه عزیز ! من نمیشم .. تا وقتی یه نفر تو مدیریت هست خواب نویسندگی رو هم نمیبینم (:

اهوم ! موفق باشی ..
 میدونم کیه

ولی با مخالفت 1 نفر چیز زیادی نمیـشه!
مخالفتش زیاد واسم مهم نیست ..

از بچگیه طرفه (: هنوز بزرگ نشده ..

سعی میکنه با من مخالفت کنه خودتو ب هر دری میزنه تا من نویسنده نشم ..

ولی اخرش ک چی / این دوره نشم ؟ دوره بعدی !

دوره بعدی نشم ؟؟ سال بعد ..

هنوز لیاقت نویسندگیو دارم چون واسش زحمت میکشم ..

حالا هرچقد میخواد مخالف باشه ..

حـاجی دلخوشیات سیری چــنـد ؟ (:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، tyjtfhdhr ، melodi+
(15-07-2014، 20:00)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نویسنده میشه(:
 به گفته رها هنو نویسنده چن بخش کامل نیگــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 19
:229:kaffe2

خودت که میدونی نمی تونم همه جزئیاتُ کامل بگم!!!
گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 19
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
سلاممم مهیییی
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ~Mahnaz~
آقای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیررضا*  یک سُوال؟

چه جوری میتونی اینقدر ارسال کُنی؟

من با اکانت قبلیم خودمو کشتم تو نستم همش2477 تا ارسال کُنم!
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
تیتر منتخب شیش رو الان میزنمBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط saeedrajabzade
(15-07-2014، 20:02)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 20:00)deymon 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسایی که درمورد قدیم چیزایی یادشونه ... چند بعد هم اومدم مشکلم رو به همه گفتم ... صرفا جهت اطلاع ... اگه فکر میکنی من کاری کردم در حقتون که دلخورید هنوز لطفا خصوصی نامه بدید تا بیشتر بحرفیم و ماجرا رو براتون توضیح بدم با تشکر /// درضمن من هیچ کدوم از شما ها رو نمیشناسم از قدیمی ها طلب بخشش کردم ... خیلی ها هم البته نام کاربریشون مثل اینکه عوض شده

شما هم هِی اینو بگو..|:

اینجـآ کسی قدیمـی نیس جز +ملـودی..|:

پس میتونی بری..من میگم به قدیمیـآ..|:
منم هستم اهههههههههههه 
من همون erfan jangjo0 بودم گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 19
اون موقع چتروم تو بخش بازی ها بود من اینجا بودم گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 19
(15-07-2014، 20:03)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 20:02)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی ومپایر ؟؟؟؟؟؟؟؟
اونو از کجا میشناسی؟:|||

نه نه نه علی20 ._.*
ای بابا 
من همون erfan jangjo0 بودم گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 19
اون موقع چتروم تو بخش بازی ها بود من اینجا بودم
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
هی یادش بخیر چه بحثی من با اونا داشتم یک تنه باید پاسخ همرو میدادم
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
bye-_-*
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان