امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170|

(15-07-2014، 21:10)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:09)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:08)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:07)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:05)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر یکیو پپیدا کن دیگه.__.*گناه دالم._.

SOROU$H ماعی این خوبه؟
خوب نیس امیر یکی دیگه پیدآ کن دلیل دآرم -_-
|:

مرد مجرد در انجمن = 0%

چه خاکی تو سرم بریزم؟
علی متاهله؟؟؟
نه مجرده پآرمی -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 49
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، # αпGεʟ
آگهی
سلام

به همگی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ◄Iяαи► ، ×ThundeRBolT× ، mahyar 021
(15-07-2014، 21:11)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:08)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:07)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:05)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SOROU$H ماعی این خوبه؟

سروش منو نمیگیره|:
چرا؟

نمیدونم|:
همینجوری گفتم|:
ازش بپرس!._.*

سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(15-07-2014، 21:11)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلــام (:

نه چک زدیم نه چونه دوماد اومد تو خونه |:

ماعی ._.
 سپاس شده توسط P e D i ، ◄Iяαи► ، mahyar 021
(15-07-2014، 21:12)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:11)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلــام (:

سلام-______-*
عجب ! :|
(15-07-2014، 21:11)گل لاله 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:07)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:05)گل لاله 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:00)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 20:58)گل لاله 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو با خودت درگیری داری؟!Dodgy
مشکلت چیه؟!نشون دکتر بده خودتوAngry
هوی من دارم با دوستم میحرفم جنابالی کی باشن بفرما دنبال نخود سیآ
من کاری ندارم با کی داری می حرفی میگم تو مشکل روانی داری آیا؟!Angry
مشکلت چیه دختر چرا اینقدر ناشکری؟
نخیر من مشکلی ندآرم...............یالآ بنآل ببینم کی هستی پسره ی خز مشکلت با من چیه؟
اولا من پسر  نیستم دخملم بعدش هم چرا اسمو فامیلیت رو گذاشتی قرمساق؟!
حیف اون پدر مادری که تو رو بزرگ کردن بهت رسیدگی کردن برات اسم گذاشتن بهت عشق دادن بعد جوابشون رو انیجوری میدی که میای فامیلت رو میزاری قرمساق؟Dodgy
هیییییییییییییی روزگار نامرد
تو پسری 100 % بعدشم انگلیسیت ضعیفه پسره ی خز -_-
(15-07-2014، 21:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:09)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SOROU$H ماعی این خوبه؟

خیلی خوبه
رفیق خودمه Big Grin

موافقمBig Grin
جناب منحرف الدوله:/\

الان با من بودی یا با سروش ؟
من که منحرف نیستم Big Grin

با سروش:/\
تو كه البتهBig Grin

سلام پدرام(:
 سپاس شده توسط P e D i ، Jack Daniel'ѕ ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘
(15-07-2014، 21:12)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

به همگی

ماعی اینم خوبه
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
(15-07-2014، 21:09)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش=شوهر ماعده؟؟؟؟؟؟؟؟Confused

هنوز چیزی معلوم نی.__.

(15-07-2014، 21:13)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلــام (:

نه چک زدیم نه چونه دوماد اومد تو خونه |:

ماعی ._.
به موقع رسیدم ((=
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، mahyar 021

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان