امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170|

(15-07-2014، 21:20)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:18)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:11)M A E D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش منو نمیگیره-_-
یه نفر دیه رو بگیم._.*
تنها باش، چون واست مفیده
مث من، یکی ک سایه ش سفیده...
نبـــابـــا؟|:
Big Grin

بابا؟؟؟!!!!Confused
Wink
گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 53
The music feels better

سپاس شده توسط P e D i ، mahyar 021
آگهی
:|
چه شلوغ:/\
من ميتوني مسؤول تداركات بشم؟Big Grin
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Dead Silence ، P e D i ، Jack Daniel'ѕ ، -м α є ∂ є-
پوریا اون چی بود تو اتاق شخصی گذاشتی ؟Confused

عکس خودتو بزار دیگه -____________-

درضمن !|:

اون عکسی ک یه کاربره تو اتاق شخصی گذاشته بود عکس خودش نبود |:

چ خوش اشتها !

عکس همکلاسیایه من بود !

ایمان ، اوا ، خودت ، و .. همتون لایکیدین فک کردیم خودشه |:

دختره ی سه نقطه |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘
(15-07-2014، 21:21)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:19)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:17)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عآلیه برو تو شبآهت غرق شو (:

آورین -_-

ای بابا به تو چه آخه
خفه شی نمی میری

بزار سروش دوماد شه بریم دیگه
اه نکنه به تو مربوطه مدخل؟ (: ولش بآو (:

تو خودت سروش رو میخوای
نخیر من یکی دیگرو میخوآم خودتم خوب میشنآسیش ایمآنم نیس (:

کی؟14k

(15-07-2014، 21:21)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:19)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:17)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عآلیه برو تو شبآهت غرق شو (:

آورین -_-

ای بابا به تو چه آخه
خفه شی نمی میری

بزار سروش دوماد شه بریم دیگه
اه نکنه به تو مربوطه مدخل؟ (: ولش بآو (:

تو خودت سروش رو میخوای
نخیر من یکی دیگرو میخوآم خودتم خوب میشنآسیش ایمآنم نیس (:

ردریگز ؟
اسکار ؟

چرا وقتی سروش محروم شد کلی سراغش رو ازم میگرفتی ؟
چرا الان اصرار داری سروش ازدواج نکنه ؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(15-07-2014، 21:23)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوریا اون چی بود تو اتاق شخصی گذاشتی ؟Confused

عکس خودتو بزار دیگه -____________-

درضمن !|:

اون عکسی ک یه کاربره تو اتاق شخصی گذاشته بود عکس خودش نبود |:

چ خوش اشتها !

عکس همکلاسیایه من بود !

ایمان ، اوا ، خودت ، و .. همتون لایکیدین فک کردیم خودشه |:

دختره ی سه نقطه |:
من یه بار توی یه سایتی عکس خودمو گذاشتم برای هفت پشتم بس بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Dead Silence
(15-07-2014، 21:22)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:20)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:17)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:14)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:12)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

به همگی

ماعی اینم خوبه

نه._.!!
میمون هرچی زشت تر رقصش بیشتر

اخه زن داری خو|:
نه تورو قــــــــــــــــــــرعان بیا زنش شو :|||||

ب پات میوفتم زنش شو !

التماست میکنم :||||||||||||||||||||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
فك كنم اينجا از عكساى من البوم دارن:/\
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Dead Silence
(15-07-2014، 21:21)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:19)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:14)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماعده عمه 
سروش به دردت نمی خوره

واقا؟.__.*
خو شوور نی چیکا کنم عمه؟؟
من دومین باره شوور میکنم کسی منو نمیگیره با 5تا بچه|:
پا سروش تو خانواده ما وارد نمیشه
تموم!!
چشم عمه جونم((:

سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Adl!g+
(15-07-2014، 21:22)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:20)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:17)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:14)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:12)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

به همگی

ماعی اینم خوبه

نه._.!!
میمون هرچی زشت تر رقصش بیشتر

اخه زن داری خو|:
کلا گفتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان