امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170|

(16-07-2014، 3:04)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:02)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســتـــاره هــاشــونو |:

مــن چـــرا پیشــرف نمیکنمــ بعـد این همــه ســال؟؟ :|
منظورت ماعده هس؟Big Grin

ارسالات اگه به 750 برسه یه ستاره گوگولی مگولی میگیریBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

با من نبود با تو اندازه کله ی من ستاره دادی|:Big Grin
              گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 113

سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، فرشته جوووون
آگهی
(16-07-2014، 3:03)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:03)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:01)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:00)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 2:58)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه|: یه پدرام دیه

ماعده عمه داری؟

عه|:
شاهد باشین اگه دعوا بشه مقصر اینه!

اهههه سوال کردم :|
داری یا نه؟

اره|:...

پ هیچی خدا نگهشون دارع برات :|

سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ըoφsիīkα ، فرشته جوووون
(16-07-2014، 3:04)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:01)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 2:59)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 2:58)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 2:55)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماعده اون پدرامی ک میگی فلشخوریه؟؟؟؟؟؟نام کاربریشpedi79????

آهنگ خانوم ,ظمالطفا دیگ بامن حرف نزن!!!!!

پری....چرابم گفتی ساکت؟!؟!!!!!!!!راستی ساراواقعن سیگارمیکشه....
توهم مث من فک مردی شوخی میکنه؟؟؟

خداروشکرررررررررر

ترسیدم^__^&
تازه اصلا معلوم نی باهاش عروسی کنم یانه1
شاید مثلا یه شاهزاده با اسب سفید اومد منو برد..Big Grin

آرع...حتمن....

ماعده تو منویادت میاد؟؟؟؟؟؟

اولین کسی بودی م بات حرفیدم!!!

مــادی اونروز کــه بــا کیــانا دعــوا میکــردی (:
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، فرشته جوووون ، -м α є ∂ є-
مادئده دارم خف میشم >_و
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط فرشته جوووون ، ըoφsիīkα ، -м α є ∂ є-
(16-07-2014، 3:00)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 2:55)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ماااااااماااااااااان من بدون تو میمیرمcryingcryingcryingcrying

فشن گرل تو نام کاربری قبلیت چی بو؟ :|
تو بازم منو اون چیزایی صداکردی ک گفتم متنفففففففرمممممممممممم.....

اااااااا؟؟؟etrisaی خودمونه دیگ....^_/^
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(16-07-2014، 3:06)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:03)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:03)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:00)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماعده عمه داری؟

عه|:

داری یا نه؟

حالا تو عمه داری؟؟Big Grin

سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(16-07-2014، 3:04)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:01)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 2:55)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقه سپاس دارید ؟

-__-

بیخــیــال |:

نده سپــاس!!

میشه من معاف کنید از سپاس دادنتون :|
همتون گلید و 1000تا سپاس دارید

چــه بــاشعــور |:

(16-07-2014، 3:06)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:04)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:02)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســتـــاره هــاشــونو |:

مــن چـــرا پیشــرف نمیکنمــ بعـد این همــه ســال؟؟ :|
منظورت ماعده هس؟Big Grin

ارسالات اگه به 750 برسه یه ستاره گوگولی مگولی میگیریBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

با من نبود با تو اندازه کله ی من ستاره دادی|:Big Grin

بــا هردو -_-
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، فرشته جوووون ، -м α є ∂ є-
(16-07-2014، 3:04)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 2:59)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکرررررررررر

ترسیدم^__^&
تازه اصلا معلوم نی باهاش عروسی کنم یانه1
شاید مثلا یه شاهزاده با اسب سفید اومد منو برد..Big Grin

آرع...حتمن....

ماعده تو منویادت میاد؟؟؟؟؟؟

اولین کسی بودی م بات حرفیدم!!!

اره یادم]((:

سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، فرشته جوووون
خوااااااااااااهشششششسسشاااااااااااا
اینقد ارسالای قدیمی رو باارسالای جدید نفرستین!!!!!!!!

خیلی خز شده....حالم داره بدمیشه...
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ըoφsիīkα ، -м α є ∂ є-
(16-07-2014، 3:07)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:06)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه|:

داری یا نه؟

حالا تو عمه داری؟؟Big Grin

اوووهوم یه عمه ی پیر دارم ازش خوشم نمیاد
ولی مراعاته سنشو بکن!

سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان