امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170|

چـــه ربــطی بــه مــــن داره ؟؟ |:
[/quote]
خوب قبلا یه نوشیکایی بود تو لیستم ولی تو رو یادم نمیاد :|
[/quote]

-__-

مــن نوشیکــامـــ

عجــــبـــــآاااا

خــون آشــام |:
[/quote]
من هر کیو میشناختم خون اشام بود :|
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ըoφsիīkα
آگهی
(16-07-2014، 3:07)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:00)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 2:55)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماعده اون پدرامی ک میگی فلشخوریه؟؟؟؟؟؟نام کاربریشpedi79????

آهنگ خانوم ,ظمالطفا دیگ بامن حرف نزن!!!!!

پری....چرابم گفتی ساکت؟!؟!!!!!!!!راستی ساراواقعن سیگارمیکشه....
توهم مث من فک مردی شوخی میکنه؟؟؟
چرا ماااااااماااااااااان من بدون تو میمیرمcryingcryingcryingcrying

فشن گرل تو نام کاربری قبلیت چی بو؟ :|
تو بازم منو اون چیزایی صداکردی ک گفتم متنفففففففرمممممممممممم.....

اااااااا؟؟؟etrisaی خودمونه دیگ....^_/^
مامان مامان من غلط کرردم قول میدم دیگه تکرار نشه گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 114
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 114
 سپاس شده توسط پسرک تنها ، ըoφsիīkα
واقعا شما ها خواب ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhHuhHuh
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ըoφsիīkα
(16-07-2014، 3:10)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:07)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:06)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:03)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:03)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهههه سوال کردم :|
داری یا نه؟

اره|:...

پ هیچی خدا نگهشون دارع برات :|

حالا تو عمه داری؟؟Big Grin

اوووهوم یه عمه ی پیر دارم ازش خوشم نمیاد
ولی مراعاته سنشو بکن!

نترس یه کاری میکنم 10سال جوون تر بشه!!(:

(16-07-2014، 3:07)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مادئده دارم خف میشم >_و

چرا>_<؟؟

سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، پسرک تنها ، ըoφsիīkα
میخام ی اعترافی بکنم....بین خودمون بمونه!!!!

اسم اصلی من ماعدس...فرعی فرشته
شمابا اون ماعی میحرفین من دچارخوددرگیری ازنوع مزمنش میشم!!!!!
(16-07-2014، 3:12)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا شما ها خواب ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhHuhHuh
نه داداش تو چی؟Big Grin

صبح باس یه رب به ده بیدار شمااااااا :|
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

سپاس شده توسط پسرک تنها ، فرشته جوووون ، ըoφsիīkα
(16-07-2014، 3:08)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:04)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:01)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 2:55)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقه سپاس دارید ؟

-__-

بیخــیــال |:

نده سپــاس!!

میشه من معاف کنید از سپاس دادنتون :|
همتون گلید و 1000تا سپاس دارید

چــه بــاشعــور |:

(16-07-2014، 3:06)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:04)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:02)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســتـــاره هــاشــونو |:

مــن چـــرا پیشــرف نمیکنمــ بعـد این همــه ســال؟؟ :|
منظورت ماعده هس؟Big Grin

ارسالات اگه به 750 برسه یه ستاره گوگولی مگولی میگیریBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

با من نبود با تو اندازه کله ی من ستاره دادی|:Big Grin

بــا هردو -_-

من ستاره هام کمه|:

(16-07-2014، 3:07)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:04)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:01)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 2:59)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 2:58)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه|: یه پدرام دیه

خداروشکرررررررررر

ترسیدم^__^&
تازه اصلا معلوم نی باهاش عروسی کنم یانه1
شاید مثلا یه شاهزاده با اسب سفید اومد منو برد..Big Grin

آرع...حتمن....

ماعده تو منویادت میاد؟؟؟؟؟؟

اولین کسی بودی م بات حرفیدم!!!

مــادی اونروز کــه بــا کیــانا دعــوا میکــردی (:

اوه دخی تو هنوز اون دعوا رو یادته؟(:

سپاس شده توسط پسرک تنها ، فرشته جوووون ، ըoφsիīkα ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(16-07-2014، 3:13)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخام ی اعترافی بکنم....بین خودمون بمونه!!!!

اسم اصلی من ماعدس...فرعی فرشته
شمابا اون ماعی میحرفین من دچارخوددرگیری ازنوع مزمنش میشم!!!!!
هر چی میگن تو ب خودت نگیر با تو کاری ندارن
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ըoφsիīkα
آهنگگگگگگگگ قول دادیاااااا...Angry

اندفه با فرد خاطی برخورد جدی میشود....نقطه سرخط...
(16-07-2014، 3:11)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـــه ربــطی بــه مــــن داره ؟؟ |:
خوب قبلا یه نوشیکایی بود تو لیستم ولی تو رو یادم نمیاد :|
[/quote]

-__-

مــن نوشیکــامـــ

عجــــبـــــآاااا

خــون آشــام |:
[/quote]
من هر کیو میشناختم خون اشام بود :|
[/quote]

آهـــــــــــان!!!

یــعـــنی نمی شــناسیمــ؟؟؟ -_-
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، فرشته جوووون ، پسرک تنها

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان