امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170|

(16-07-2014، 3:12)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:10)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:07)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:06)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:03)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره|:...

پ هیچی خدا نگهشون دارع برات :|

حالا تو عمه داری؟؟Big Grin

اوووهوم یه عمه ی پیر دارم ازش خوشم نمیاد
ولی مراعاته سنشو بکن!

نترس یه کاری میکنم 10سال جوون تر بشه!!(:

(16-07-2014، 3:07)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مادئده دارم خف میشم >_و

چرا>_<؟؟
الان میپرسی؟ Dodgy

مردم فاتحه مع صلوات (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 115
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، فرشته جوووون ، پسرک تنها ، ըoφsիīkα
آگهی
کی بَچه ی من میشه؟؟*^_^*
بچه هام نیکی و غزل و عرفان و الیکا0
دیه کییی داوطلبه؟؟(:

(16-07-2014، 3:15)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:12)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:10)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:07)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:06)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی مراعاته سنشو بکن!

(16-07-2014، 3:07)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مادئده دارم خف میشم >_و

چرا>_<؟؟
الان میپرسی؟ Dodgy

مردم فاتحه مع صلوات (:

اللهم صلی علی محمد و آله ممحمد
خدا بیامرزه جوون خوبی بود..!((:

سپاس شده توسط فرشته جوووون ، پسرک تنها ، ըoφsիīkα ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(16-07-2014، 3:13)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:12)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا شما ها خواب ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhHuhHuh
نه داداش تو چی؟Big Grin

صبح باس یه رب به ده بیدار شمااااااا :|
نخیر منم امشب بیخوابی زده ب سرم
البته صبح شد دیگه
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، فرشته جوووون

[quote='M A E D E' pid='2187514' dateline='1405469015']

اره|:...

ولی مراعاته سنشو بکن!

من میترسم تو داری دروغ میگی :|

من دیگه برم لالا
بای همگی!

سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، پسرک تنها ، ըoφsիīkα ، فرشته جوووون
(16-07-2014، 3:14)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:08)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:04)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:01)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 2:55)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقه سپاس دارید ؟

-__-

بیخــیــال |:

نده سپــاس!!

میشه من معاف کنید از سپاس دادنتون :|
همتون گلید و 1000تا سپاس دارید

چــه بــاشعــور |:

(16-07-2014، 3:06)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:04)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:02)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســتـــاره هــاشــونو |:

مــن چـــرا پیشــرف نمیکنمــ بعـد این همــه ســال؟؟ :|
منظورت ماعده هس؟Big Grin

ارسالات اگه به 750 برسه یه ستاره گوگولی مگولی میگیریBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

با من نبود با تو اندازه کله ی من ستاره دادی|:Big Grin

بــا هردو -_-

من ستاره هام کمه|:

(16-07-2014، 3:07)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:04)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:01)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 2:59)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکرررررررررر

ترسیدم^__^&
تازه اصلا معلوم نی باهاش عروسی کنم یانه1
شاید مثلا یه شاهزاده با اسب سفید اومد منو برد..Big Grin

آرع...حتمن....

ماعده تو منویادت میاد؟؟؟؟؟؟

اولین کسی بودی م بات حرفیدم!!!

مــادی اونروز کــه بــا کیــانا دعــوا میکــردی (:

اوه دخی تو هنوز اون دعوا رو یادته؟(:

هوووومممم

ههههههه

آرع!!

سر اهــورا :/
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، فرشته جوووون ، پسرک تنها
ااااااااااااااا
ماعد تو هم مث من چن شکم زاییدی؟؟؟؟؟
منم ی چن تایی بچه دارم....
پری هم دخترخوندمه
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، پسرک تنها ، ըoφsիīkα
(16-07-2014، 3:17)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:14)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:08)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:04)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:01)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-__-

بیخــیــال |:

نده سپــاس!!

میشه من معاف کنید از سپاس دادنتون :|
همتون گلید و 1000تا سپاس دارید

چــه بــاشعــور |:

(16-07-2014، 3:06)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:04)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورت ماعده هس؟Big Grin

ارسالات اگه به 750 برسه یه ستاره گوگولی مگولی میگیریBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

با من نبود با تو اندازه کله ی من ستاره دادی|:Big Grin

بــا هردو -_-

من ستاره هام کمه|:

(16-07-2014، 3:07)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:04)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 3:01)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه اصلا معلوم نی باهاش عروسی کنم یانه1
شاید مثلا یه شاهزاده با اسب سفید اومد منو برد..Big Grin

آرع...حتمن....

ماعده تو منویادت میاد؟؟؟؟؟؟

اولین کسی بودی م بات حرفیدم!!!

مــادی اونروز کــه بــا کیــانا دعــوا میکــردی (:

اوه دخی تو هنوز اون دعوا رو یادته؟(:

هوووومممم

ههههههه

آرع!!

سر اهــورا :/

نه من سر الیکا دعوا کردم|:
پای اهورارو وسط کشید..!

(16-07-2014، 3:18)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ااااااااااااااا
ماعد تو هم مث من چن شکم زاییدی؟؟؟؟؟
منم ی چن تایی بچه دارم....
پری هم دخترخوندمه

.__.*دسته گل پسر همسایسBig GrinBig Grin

سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، پسرک تنها
سلام.....
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، پسرک تنها ، ըoφsիīkα
مــــن جـــای پــدربزرگــتمـــ فرزندمـــ :/
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، پسرک تنها ، فرشته جوووون ، spent †
(16-07-2014، 3:13)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخام ی اعترافی بکنم....بین خودمون بمونه!!!!

اسم اصلی من ماعدس...فرعی فرشته
شمابا اون ماعی میحرفین من دچارخوددرگیری ازنوع مزمنش میشم!!!!!
ولی هرچی باشه بازم موفرفریه خودمییییی ^_^

مامان جونمگــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 115
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

سپاس شده توسط پسرک تنها ، spent † ، ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان