امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170|

من میخاستم با نگار ازدواج کنمcryingcryingcryingcryingگف شایعه میشه هم جنس بازیم منصرف شدیمcrying

توبزنی قهوه ایم کنی منم زردت میکنمBig Grin
 سپاس شده توسط فرشته جوووون ، ըoφsիīkα
آگهی
(16-07-2014، 5:21)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 5:20)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلیییی خوشکلهههه (:

کی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad

(16-07-2014، 5:21)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی پ.خ داده سارا؟؟؟؟؟؟؟

بگم ی چیزی میشه بیخیUndecidedااااااااااه

(16-07-2014، 5:55)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستت چقدرهول بوده تو این سن ازدواج کردهDodgyمن بمیرمم شوهر نمیکنمSleepy

چـــرا؟؟؟؟ 0ــــo
 سپاس شده توسط فرشته جوووون
تو باخاله ی خودت ازدواج میکنی ساراااااااااااا؟؟؟؟؟؟

عاغ سینااینجا وایستادی میخونی وفیض میبری وفوضولی میکنی,لااقل کامنت هاروسپاس بده!!!!!!چیزی برمحرومیتت اضاف نمیشه بخدااااااااTongue
گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 138
(16-07-2014، 5:59)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 5:21)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 5:20)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلیییی خوشکلهههه (:

کی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad

(16-07-2014، 5:21)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی پ.خ داده سارا؟؟؟؟؟؟؟

بگم ی چیزی میشه بیخیUndecidedااااااااااه

(16-07-2014، 5:55)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستت چقدرهول بوده تو این سن ازدواج کردهDodgyمن بمیرمم شوهر نمیکنمSleepy

چـــرا؟؟؟؟ 0ــــo

بیکارم مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دنیا ب این زشتی زشت ترش کنم؟
 سپاس شده توسط فرشته جوووون
اسم رفیقمم سارایه....
بیچاره داره تجربی میخونه ک پزشک بشه!!!!

دیگع باپسره آشنابودن,کل خونواده واهل محل ازدوستیشون خبرداشت!!!

دیگ گفتن لااقل ی صیغه بکنن ک راحت بشن....پسره نمیتونست جلوی خودشوبگیره!!ب سارا پیشنهاد کار بد داده بود!!خخخخخ

سیناااااااااابیکارنشین...۳پا۳
(16-07-2014، 6:00)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو باخاله ی خودت ازدواج میکنی ساراااااااااااا؟؟؟؟؟؟

عاغ سینااینجا وایستادی میخونی وفیض میبری وفوضولی میکنی,لااقل کامنت هاروسپاس بده!!!!!!چیزی برمحرومیتت اضاف نمیشه بخدااااااااTongue

هوووووووووووووورااااااااااااااااا عشقم انلاین شد الان میگم خاله بیاد

اوه اوه وضعتون خرابه ها
مــن بدمــ نمیـــاد از زود ازدواج کردن اگه به فهمش رسیده بـاشه آدم |:
hi friends...Smile
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط PROOSHAT ، ըoφsիīkα ، فرشته جوووون
سلام من دارم دیوونه میشم اصلا خوابم نمیبره
 سپاس شده توسط BlAcK dAy ، ըoφsիīkα ، فرشته جوووون
الان آقای من اینقد فهمش بالاس ک نگوووووووووو....اینقد بالا ک زده ب غدد جنسیش!!!!!!

داره منودیوونه میکنه....بخداهرشب باهاش بحث دارم دیگ....میگ هروقت فازش باشه میگم!!!میگم ماشالله شماهرلحظه فازتونه,من چ گناهی کردم؟!!!خخخخخخ
 سپاس شده توسط BlAcK dAy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان