امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170|

(16-07-2014، 12:33)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 12:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 12:26)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 12:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 12:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا هرچی ._.*

پارتی غیر اخلاقی بود دیه .. من اسمشونو نمیدونم *._.*

یکم؟ -_______-
از یکم بیشتر(:
وای جالب بود!
ارزش یه بار دیدن رو داش..
من بعضی قسمتاشو چن بار زدم عقب دوباره دیدم .. بازم برام تکراری نبود ... یارو خیلی باحاله خدایی ^_^
طرف خیلی جوونه!
ولی گریمش اینو عین پیرمردا کرده بود!
Big Grin
جدی ؟ چن سالشه ؟ اسمش چی بود ؟

Johnny Knoxville
نمیدونم چندسالشه ولی جوونه!
 سپاس شده توسط Magical Girl
آگهی
(16-07-2014، 12:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 12:33)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 12:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 12:26)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 12:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از یکم بیشتر(:
وای جالب بود!
ارزش یه بار دیدن رو داش..
من بعضی قسمتاشو چن بار زدم عقب دوباره دیدم .. بازم برام تکراری نبود ... یارو خیلی باحاله خدایی ^_^
طرف خیلی جوونه!
ولی گریمش اینو عین پیرمردا کرده بود!
Big Grin
جدی ؟ چن سالشه ؟ اسمش چی بود ؟

Johnny Knoxville
نمیدونم چندسالشه ولی جوونه!
قیافشُ .. ! 0_________0

چ تغییر کرد .. ! 0_____0

43سالشه .. 

فیلیپ جان کلپ (به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انگلیسی : Philip John Clapp) که پیشتر با نام مستعار جانی ناکسویل شناخته می‌شود یک دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بازیگر ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بدل‌کار ،دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کمدین  و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نویسنده  آمریکایی است.

او در فیلم‌های متعددی مانند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مردان سیاه‌پوش ۲  ایفای نقش کرده اما شاید بیشتر برای بازی در مجموعه تلویزیونی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کله‌خر  که متعلق به شبکه ام تی وی است، شهرت دارد.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
نمیدونم...به نظرم من غیر طبیعیم...
شاید من غیرطبیعیم چون لیست دوستام پر از پسر نیست!شمارم دست پسرای این انجمن نیست...
با پسرا راحت حرف نمیزنم...شایدم چون بهشون پا نمیدم غیر سبیعی و بدم...

آره خب...من خوب نیستم...خوب اونایین که مثل من نیستن...
خدافظ
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
Dodgyسلام
درود
Hello
Hi
چقدر شماها فیلم میبینین,
من فقط دوران مدرسه ساعت پنج هرروز مرلین میدیدم
الان که دیگه اصلا نمیبینم

راستی فیلم چیه؟ Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=116709

:|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
DodgyGoFtaM SaLam AlOOOOOOOOOOOOO
خداحــافظ تا هفتــه آینده...شایدم بیشتــر...
 سپاس شده توسط мoвιɴα т
Dodgyخدافس  مهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان