امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170|

این چن روزه  ک محروم شدم رفقا خوب شناخته شدن
گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 207
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
(16-07-2014، 14:12)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم خودم اومدم (:
^○^*

جییییییییییییییییییییغ....دنیــــا....سلام عزیزمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
به لیستم میشه بیافزایمت؟ ( .. *)
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
خوب دیه جیغ نمیزنم مسئله حل شد -_-*

اهم :|

چی میگفتیم ؟:|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Magical Girl ، Thyme ، ◄Iяαи►
(16-07-2014، 14:11)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیله خب .. بسه دیگه خفه خون بگیرین :|

خشــنیـــآ (: ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mason
تو اون امیرحسنی ؟
الان میگم یه بنفش محرومت کنه (..)

(16-07-2014، 14:14)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 14:11)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصولا موقعی یه چیزی میگم همه میخوان بهم یه چی دیه بفهمونن اینجوریم.. حرف فقط حرف خودم (..)
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، Thyme
(16-07-2014، 14:15)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اون امیرحسنی ؟
صب کن من امیر 303 هستم میخوای ای پی هارو هم چک کن
دلم برا بچه ها تنگ شدع بود اکانت داداش امیرو قرض گرفتم یکم اومد
تازع اگع من اون باشم قبلا چجوری با امیر حسین حرف میزدم؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(16-07-2014، 14:15)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اون امیرحسنی ؟

اون یکــی گـــنآ داره اکانتــش بسته شــه رزی ..!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آقــــــــــــــــــــــــا...حساب نیست >ــــــ<

بابام رفته بالا سر خواهرم دیده داره با دوس پسرش اس ام اس بازی میکنــه بهش هیچی نگفته :|||
>ــ<

>~<
بابام چــه آپدیت شــده:| تا دو روز پیش نمیدونست اندروید چیـه:|||
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~

(16-07-2014، 14:14)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصولا موقعی یه چیزی میگم همه میخوان بهم یه چی دیه بفهمونن اینجوریم.. حرف فقط حرف خودم (..)

چشـــب ^_^*
Unknown
 سپاس شده توسط Mason ، ~Mahnaz~ ، ~~SARA:HIVA~~
(16-07-2014، 14:13)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 14:12)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم خودم اومدم (:
^○^*

جییییییییییییییییییییغ....دنیــــا....سلام عزیزمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
به لیستم میشه بیافزایمت؟ ( .. *)
بیفزآ (*..*) منم میفزایم
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان