امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170|

بابا من امیر حسین نیستم اکانت خودم ا ده روز دیع از محرومیت در میاد اکانت داداش امیر رو تاب عد ظهر قرض گرفتم بعد ظهر خودش اومد دوبارع بش پس میدم
تازع دیروز هم من انلاین بود داشتم ب همه سپاس میدادم هم امیر داشت اینجا صحبت میرکرد مگه میتونم دوتا اکانت رو ب هم اداره کنم
گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 208
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~~SARA:HIVA~~
آگهی
(16-07-2014، 14:18)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا من امیر حسین نیستم اکانت خودم ا ده روز دیع از محرومیت در میاد اکانت داداش امیر رو تاب عد ظهر قرض گرفتم بعد ظهر خودش اومد دوبارع بش پس میدم
تازع دیروز هم من انلاین بود داشتم ب همه سپاس میدادم هم امیر داشت اینجا صحبت میرکرد مگه میتونم دوتا اکانت رو ب هم اداره کنم
به منم دادیـــن؟!  (.. *)
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
بابا بخدا دلم برا گفت گو تگ شدع اکانت داش امیرو گرفتم خواستم یکم باتون حرف بزنم اصن الان میمر با اکنت خودم میام مث خر زل میزنم بتونSad

هرکی انلاین بود داشت حف میزد سپاس دادمUndecided

من بمر با اکانت خودم بیام تا داداش امیر رو هم محروم نکردنcrying
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby ، tyjtfhdhr ، Magical Girl
چی شد مهی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ~Mahnaz~
خدافس ..
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ~Mahnaz~ ، Thyme ، Magical Girl
(16-07-2014، 14:23)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شد مهی؟
کی؟ مخاطب خــاص؟
.
.
بهش گفتم(علاقمو)
گفت: لیاقت تو بیشتر از منه

._.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، tyjtfhdhr
مردمم حرف ندارن بزنن میگن لیاقتت بیشتر از منه .. =))

ب منم یبار این حرفو زدن !
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Thyme ، Brooklyn Baby ، tyjtfhdhr
(16-07-2014، 14:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 14:23)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شد مهی؟
کی؟ مخاطب خــاص؟
.
.
بهش گفتم(علاقمو)

._.
هیم مهی دنباالشو بگیر ولش نکن -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ~Mahnaz~
(16-07-2014، 14:28)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 14:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شد مهی؟
کی؟ مخاطب خــاص؟
.
.
بهش گفتم(علاقمو)

._.

اتفاقن ولش کن ! چرا بیخود آویزون ی پسری شی ک نمیخوادت ؟ غرورت .. ! -_-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ◄Iяαи► ، Thyme
(16-07-2014، 14:28)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شد مهی؟
کی؟ مخاطب خــاص؟
.
.
بهش گفتم(علاقمو)

._.
._.

بـ ــآشه
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان