امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 171

نقل قول:
ینی امیرحسین بابام میشه ؟ :|
نه بابا امیر حسین دختره احتمالا شمارشو نمیده فک کنم یکم چاخان کرده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(16-07-2014، 17:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 17:32)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیساااااااااااان اینجایی ؟؟؟؟

دارم روانی میشم بهت پ.خ میدم یا نمیاد یا میگه شما هیچ پیامی وارد نکردید چیکار کنم درست شه ؟! crying

جیغغغ زهرا واقعنی ؟ :|

خو مرورگرت رو عوض کن ..

داستان قشنگی ب نظر میرسه خو ._.

مرورگرمو چجوری عوض کنم ! بلد نیستم !
بزار خاموش کنم با اون یکی ویندوز بیام ببینم ج میده !

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
من تو فلش فقط هلن علی سکوت رو دوس دارم اگه کسی یادم نمونده ببخشید
باقی به درک بپوندن بخصوص دنیا گرموسا کیانا نوشیکا سینا عقب افتاده که با رفقاش عکس میندازه مهراد که با قلیون عکس میگیره هزار نفر دیگه که حضور ذهن ندارم(::::
(16-07-2014، 17:34)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
ینی امیرحسین بابام میشه ؟ :|
نه بابا امیر حسین دختره احتمالا شمارشو نمیده فک کنم یکم چاخان کرده

دختر نی :|

(16-07-2014، 17:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
سلام مامان شیوا خوبی عشقم ؟ ^_^*
عشقم من خوبم توخوبی عشقم؟:29dz:

مرسی عشقم ^_^*

(16-07-2014، 17:34)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقبت همه ی این دختربازی ها به جهنمه ایسان v:

چه زیبا گفتم :|

:| ! ..

دختر باز بی شخصیت -_- ! ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه 171 23
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mohammad 77 ، Mïņ̃†êR
(16-07-2014، 17:32)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 17:27)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 17:26)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندا جوووونی؟grou

عرفان جونیAngel

ایسان مامانHeart

مهری جونیAngel

رضا جونی Angel

هووووووووووووووووو:29dz:
wtf:|؟

سپاس به چ قیمت._.؟
فاز عمت یادته من اوردمت اینجا؟منو بدوست بزغاله AngelBig Grin
(16-07-2014، 17:28)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو دیه هر چی به رو خودم نیوردم بسه .. اگه بازم صدا بدین به خودماخطار میدم -_-

خوبی شیوا ؟ ^_^

چی شدهههههههههههههههههههه :29dz:

خوبم خوبم بچه هات خوبن؟:29dz:
بابا به پیر به پیغمبر من منظورم از wtf وات د فاز نیست:|...

این سوسول بازیا چیه._. ...

wtf= what the f**k ..:|

عمه منه هی پستای آدم رو ویرایش میکنه..؟

عمه منه هی تا فرید و سعید و البته در مواقعی امیرحسین رو میبینه..

فاز خوشمزگی برش میداره آدم رو کنف میکنه؟؟...

عجبا...

تو من رو آوردی اینجا:|؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(16-07-2014، 17:36)مریم 745 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو فلش  فقط هلن علی سکوت رو دوس دارم اگه کسی یادم نمونده ببخشید
باقی به درک بپوندن بخصوص دنیا گرموسا کیانا نوشیکا  سینا عقب افتاده که با رفقاش عکس میندازه مهراد که با قلیون عکس میگیره هزار نفر دیگه که حضور ذهن ندارم(::::

خُ که چی؟:29dz:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
به من میخوره ؟ :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(16-07-2014، 17:36)مریم 745 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باقی به درک بپوندن بخصوص دنیا گرموسا کیانا نوشیکا  سینا عقب افتاده که با رفقاش عکس میندازه مهراد که با قلیون عکس میگیره هزار نفر دیگه که حضور ذهن ندارم(::::

سینا هم به اینا علاقه داره :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(16-07-2014، 17:36)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرورگرمو چجوری عوض کنم ! بلد نیستم !
بزار خاموش کنم با اون یکی ویندوز بیام ببینم ج میده !

ینی اگه با فایرفاکسی برو با گوگل کروم بیا ! :| ._.

باشه باشه ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه 171 23
(16-07-2014، 17:37)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُ که چی؟:29dz:
منظورم اینکه منو با این پسر بچه مقایسه نکنید

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان