امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 171

(16-07-2014، 20:28)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیا؟! ._.
بله.-.؟
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
(16-07-2014، 20:27)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 20:27)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پری و ممد ! ._.*

گفته بودم اهنگ پروفایلت چرته ؟ ._.

:|

برو بمیر ینی :'|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه 171 63
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
شب خوش ^_^

خدافظ ..
 سپاس شده توسط T A R A ، #marya# ، ღSηow Princessღ ، امیررضا* ، Mσηѕтєя Gιяℓ
باز شب قدر شد جوانان مشتاق اومدن صحن فلشخور :|

(16-07-2014، 20:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 20:27)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 20:27)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پری و ممد ! ._.*

گفته بودم اهنگ پروفایلت چرته ؟ ._.

برو بمیر ینی :'|

V:
 سپاس شده توسط Wanton ، T A R A ، ღSηow Princessღ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(16-07-2014، 20:23)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 20:19)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا میرم مشهد ._.*
واس شفای همتون دعا میکنم! .-.
خوب میشید :]
دعای ایمان که نگرفت . تو یه دعایی برای شفای من بکن :| 
[quote pid=2192064 dateline=1405531208]
(16-07-2014، 20:17)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 20:14)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .-.

صبح ک از خواب بیدار شدم احساس کردم دهنم مزه پشکل میده ._.* !
عصر که شد دیدم خعلی زیاده اصن قابل تحمل نی !
یه عالمه خوراکی خوردم بازم مزش نرف ._.* !
دیگه کم کم شک کردم رفتم دوربین مخفی اتاقمو چک کردم دیدم عرفان اومده خراب کاریاشو تو دهن من کرده ! .-.* !!

یعنی واقعا چرا ._.

تو پشکلم میخوری که میفهمی چ مزه ای داره ؟ :|
با حس شیشمم حدس زدم ._. !آخه قبلنم عرفان از این کارا کرده با مزش آشنایی کامل دارم (*..) !
خو با دهن باز نخواب :/[/quote]
مشاهده شده به زور باز کرده ._.* !
گفتگوی آزاد نسخه 171 63
 سپاس شده توسط Mohammad 77
خدافز:|||||||||
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه 171 63

گفتگوی آزاد نسخه 171 63
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، #marya# ، Mohammad 77
(16-07-2014، 20:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا محمد سلامـ .. !

آیسآن..!کنسل شد..اونجـآ نمیرم دیگه ! میمونـم خونـه..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
(16-07-2014، 20:28)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام/:

نیا :]
کجا بودی تووو؟! /:
فردا میریم ._.
(16-07-2014، 20:28)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 20:26)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 20:25)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ..

درود بهک سی که 5 سال ازم بزرگتر

الان وقت خوبی برای اینطور حرف زدن نیس !
وقت طلاست!

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
!~IмДи~! ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
#marya# ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Adl!g+ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Mohammad 77 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Shadow of Death ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SomeOne × ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مـــــــهــنــاز ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
★★ Ali ★★ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツ سـُــــکـُــــــوت ツ ، 4 کاربر پنهان، 1 مهمان

همـــه مون شــآد باشیم (:
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان