امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 171

(17-07-2014، 1:33)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:30)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:26)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:22)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم نمیاد از شخصیت آدمایی مث تو !

نظرم کاملا در موردت عوض شد ..
اینو یادت گرفتم

میخوای همینطوری باشم

عزیزم جونم بگم

تو هم منو پیش اینا حقیر

کنی پیش اینا غرورم خورد بشه

به مسخره بگیرنم

اینو گردن من ننداز !

تقصیره کارای خودته که تحقیر میشی !
تارا ...

بفهم حال منو

وقتی اون شب اینا

به مسخرم گرفتن

از هزار تا فحش برای من

بدتر بود

چرا نمیفهمی تو

عزیزم من غرورمو زیر پا گذاشتم

به خاطر یه دختر

بس کن دیگه سروش !

لطفا در مورد این چیزا حرف نزن

با دروغ گُفتم به جایی نمیرسی !
می بینی

بازم داری غرور منو خورد میکنی

عزیزم به اون خدایی که می پرستی

من دروغ نمیگم
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
آگهی
هســتمــ ســارا (:
 سپاس شده توسط spent † ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
هیچی پاک نمیشه چون که خوشمزست و خیلی محشره هیچ پاک نمیشه پس یادت نره WinkBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه 171 152
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، ըoφsիīkα
(17-07-2014، 1:34)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:33)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:32)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی پفوفیل میخوره بجا تخمه؟cof
من!!
رها امشب خیلی حالم خوبه نظری نداری؟؟؟0.0

عاشق شدی:297:
مرض-_-*
کاروان سرا که باز نکردم
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
(17-07-2014، 1:35)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

خوو منم ندارم :|

بپر یه یه کیلو تخمه کش برو ^_^  :|

حال ندارم -___-

به زنت میگم بزنتت آ -_-

بدو الان دعواشون داره تموم میشه :|

زن ندارم -________-

چ خوب (:

خودم برات زن میگیرم -_-

مائده یا پرند یا مریم یا تارا ؟! (((:

:|
ویرایش کن وگرنه خودم ویرایشش میکنم
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(17-07-2014، 1:35)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هســتمــ ســارا (:

امروز وقت داری بحرفیم؟
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(17-07-2014، 1:35)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:33)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:30)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:26)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو یادت گرفتم

میخوای همینطوری باشم

عزیزم جونم بگم

تو هم منو پیش اینا حقیر

کنی پیش اینا غرورم خورد بشه

به مسخره بگیرنم

اینو گردن من ننداز !

تقصیره کارای خودته که تحقیر میشی !
تارا ...

بفهم حال منو

وقتی اون شب اینا

به مسخرم گرفتن

از هزار تا فحش برای من

بدتر بود

چرا نمیفهمی تو

عزیزم من غرورمو زیر پا گذاشتم

به خاطر یه دختر

بس کن دیگه سروش !

لطفا در مورد این چیزا حرف نزن

با دروغ گُفتم به جایی نمیرسی !
می بینی

بازم داری غرور منو خورد میکنی

عزیزم به اون خدایی که می پرستی

من دروغ نمیگم

باشه من غروروتو خورد میکنم !

پس بهتره باهام حرف نزنی ..
تا بیشتر از این خورد نشه !

خدافض
گفتگوی آزاد نسخه 171 152
(17-07-2014، 1:36)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:34)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:33)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:32)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی پفوفیل میخوره بجا تخمه؟cof
من!!
رها امشب خیلی حالم خوبه نظری نداری؟؟؟0.0

عاشق شدی:297:
مرض-_-*
کاروان سرا که باز نکردم

کارخونه جوجه کشی باز کردی*^-^*
(17-07-2014، 1:32)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:27)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:24)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسر با شعور خیلی کم پیدا میشه دیگه =))

اسطوره ای از شعور ==> رضا

حرف دهنتونو مزه مزه کنید بعد بیاید تلاوت کنید.

رضا داداش بیخیال .

ب نویسندگی فک کن =)
خدافظ ٬_٬

دختر باشعور کم پيدا ميشه

بيشعورا نمونش همين ه ._.

حرف ميزني منتظر جوابش باش -__-

واو ..
مخاطبم شما نبودی ک منتظر ج باشم !

حرفامو زدم ..

هیچیزی نمیتونه منو عصبی کنه جز توهیین ب همجنسام ..

خرابترش نکنید.

حرفی دارید بیاید پ خ .

فط .

واو کوفت -__-
منم حساسم از دماغ فيل نيوفتادي که خانم محترم -___-

به دعوا باشه ما هم بلديم ازين چرت و پرتا تحويل هم بديم ..

ديدي مثه ادم حرف زدي مثه ادم جواب گرفتي !؟

بدرود -_-
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
(17-07-2014، 1:31)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُکی شوورت کیه؟!

بزار از راه برسی :|

اهورا ._.*
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان