امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 171

(17-07-2014، 1:36)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی پاک نمیشه چون که خوشمزست و خیلی محشره هیچ پاک نمیشه پس یادت نره WinkBig Grin

سلام اهنگ.....ب وحید نگی ان هسم
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ըoφsիīkα
آگهی
(17-07-2014، 1:37)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:35)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:33)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:30)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو گردن من ننداز !

تقصیره کارای خودته که تحقیر میشی !
تارا ...

بفهم حال منو

وقتی اون شب اینا

به مسخرم گرفتن

از هزار تا فحش برای من

بدتر بود

چرا نمیفهمی تو

عزیزم من غرورمو زیر پا گذاشتم

به خاطر یه دختر

بس کن دیگه سروش !

لطفا در مورد این چیزا حرف نزن

با دروغ گُفتم به جایی نمیرسی !
می بینی

بازم داری غرور منو خورد میکنی

عزیزم به اون خدایی که می پرستی

من دروغ نمیگم

باشه من غروروتو خورد میکنم !

پس بهتره باهام حرف نزنی ..
تا بیشتر از این خورد نشه !

خدافض
من ولت نمیکنم
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(17-07-2014، 1:35)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

خوو منم ندارم :|

بپر یه یه کیلو تخمه کش برو ^_^  :|

حال ندارم -___-

به زنت میگم بزنتت آ -_-

بدو الان دعواشون داره تموم میشه :|

زن ندارم -________-

چ خوب (:

خودم برات زن میگیرم -_-

مائده یا پرند یا مریم یا تارا ؟! (((:

ماعده که ازدواج کرد
پرند هم که خودم بهش گفتم قبول نکرد
تارا هم اخلاقش سگیه میزنه شتک میکنه ما رو
مریم ؟!
نه ولش کن اینم خوب نی
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، † αƖιєη † ، ըoφsիīkα
(17-07-2014، 1:38)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:35)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال ندارم -___-

به زنت میگم بزنتت آ -_-

زن ندارم -________-

چ خوب (:

خودم برات زن میگیرم -_-

ماعده که ازدواج کرد
مریم ؟!
نه ولش کن اینم خوب نی
کی گفته من شوور دارم؟؟-____-
              گفتگوی آزاد نسخه 171 153

گفتگوی آزاد نسخه 171 153
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ըoφsիīkα ، † αƖιєη †
(17-07-2014، 1:37)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:35)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هســتمــ ســارا (:

امروز وقت داری بحرفیم؟

آره ^ـ^
زن و شوهر

تو دنیای مجازی:|

باعقل جور درنمیاد
(17-07-2014، 1:38)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال ندارم -___-

به زنت میگم بزنتت آ -_-

زن ندارم -________-

چ خوب (:

خودم برات زن میگیرم -_-

ماعده که ازدواج کرد
مریم ؟!
نه ولش کن اینم خوب نی

مائده ازدواج نکرده ک :|

شوورم نداره :|

مائده و علی مبارکه ((((((:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، -м α є ∂ є- ، ըoφsիīkα
چاکلز دادا دادا دارادا چاکلز اسنک ترد چاکلز بدون چاکلز هرگزBig GrinBig GrinBig Grin

نوشیکا مگه قرار نبود پیام بازرگانی بشیم؟Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه 171 153
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
سلام^_^

وییی دعوا^.^

کی پفیلا با تخمه میخواد?____?

بمیرم الهی علی._.

تو هنوز زن نگرفتی!_________!
[ !! .. αηd ]
گفتگوی آزاد نسخه 171 153
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
(17-07-2014، 1:40)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:37)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:35)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هســتمــ ســارا (:

امروز وقت داری بحرفیم؟

آره ^ـ^

از اونجایی ک موبایلم شارژ نداره از خونه زنگ میزنم >ـ< وایییی.........

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان